nurismommy Ozlemmm3535 Kızlar üstteki iki testi dün gece yaptım en alttaki sabah ilk idrarla bat 1 Şubat sizce var mı
busra2512 Ozlemmm3535 bu ay da kaldı bakalım nasip diğer aylara kendim için söylüyorum🌺 geç olsun güç olmasın Rabbim tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin. Bekleyebilecekseniz bekleyin bence erken yapınca negatif çıkınca da ayrı bi stres maalesef
Ozlemmm3535 busra2512 evet evet kesinlikle bir de bana çatlatma iğnesi yapıldı etkisi hala devam ediyor olabilir o yüzden acele etmek istemiyorum canım 🫠
nurismommy busra2512 evet bende o yüzden şaşırdım 4 gün önce kan verdim negatif çıktı ama kasık ağrım falan devam edince yapmak istedim sizce yarın tekrar kan vereyim mi ne diyorsunuz
busra2512 nurismommy bence bi kaç gün daha bekleyin en azından cuma ya kadar bu süre de sabahları tekrar elinizde test varsa yapın bakalım ne kadar koyulaşacak
nurismommy Ozlemmm3535 busra2512 bdlakbrn Ay kızlar cidden aşırı heyecanlıyım eşim de az para bırakmış özele gider verirdim aslında hemen de işte acile de şu an gitmek istemiyorum bir ton sıra ne yapsam kiiii
Ozlemmm3535 nurismommy canım sağlık ocağına git yarın sabahtan en azından gün içerisinde kesinleşir Eğer gitme imkanın varsa acile gidersen bugün kesinleşir 2-3 saate çıkıyor acilde 🌸 Ay ben bile heyecan yaptım İnşallah vardır 🥹🙏🏼
Ozlemmm3535 nurismommy Devlet acile gidersen yarın sonuçlanır bakmak zorundalar normalde canım ama özele gidersen hemen sonuçlanır gün içerisinde 💖
nurismommy Ozgedgn1 söylenene göre kanda ama birkaç kişiye denk geldim burada testler pozitif olduğu halde kanda ilk negatif çıkmış sonrasında pozitife dönmüş