Minyonannecik Düzenli aralıklarla hissediyomusunuz ya ben bazen saatlerce hissetmiyorum bazı günler çok hareketli sürekli kıpır kıpır ne zaman düzenli olucak
ArasveAnnesi21 Minyonannecik bende öyle bazen çok haraketli bazende 2 3 gün hissetmiyorum bir posta okumuştum 25.haftadan sonra mi ne artık düzenli olmaya başlıyormuş
Melike-Aya Minyonannecik merhaba ben düzenli hissediyordum kıpır kıpırdı 2 gündür o kadar net hissetmiyorum.
Annesininbitanesi 25 haftalığım 1 2 haftadır düzenli olarak hissediyorum ilk hamileliğimde daha geç hissetmişitim bu sefer biraz erken hissetmeye başladım
Annesininbitanesi Minyonannecik benim bu haftalarda belli oluyor karnım titriyor ama dikkatli bakınca tabi
Minyonannecik Melike-Aya zamanla daha güçlü tekmeler geliyor hazir olun 25 haftadayiz hiç durmuyor dışardan belli
_haticeeee_ Melike-Aya 28 haftamızı bitireceğiz şuan da bile günü gününü tutmuyor keyfi isterse çok hareketli beyefendi istemezse tık yok ama normal olduğunu söyledi doktorum 28. Hafta itibari ile günde 10 kere hareket etmesinin yeterli olduğunun bilgisini verdi :)