obiranne3 2 çocuğumda kış bebeği, şimdiki yavrucumda temmuz sonu, ne almam lazım, neye gerek yok kızlar. üşümez dimi o ayda. genelde sıcaktan bebekler isilik oluyolar. napıyım bana fikir verirmisiniz kızlar
Minnaksever obiranne3 üşümez ben de giydir giydir dediler isilik yapmıştım bebemi doktora kontrole gittik 15 günlüktü zibina kadar çıkarttı bizi zibinla eve göndermişti 🫣 bütün yaz her gün yıkadık ve sadece zibinla durdu en fazla şort kısa kollu giydirdim ya da kolsuz tulum 🙂
mlkkk obiranne3 benim oğlum 3 sene önce temmuzda doğdu ben 5li 3lü hastane çıkışları tulum falan filan aldım çok sıcaktı ama hatırladığım kadarıyla ilk 10-20gün evde de ara ara giydiriyordum ama özellikle dışarı çıkarken gece yatarken giydiriyordum yani gün içinde ev sıcak oluyordu üstünde bi kısa kollu zıbınla duruyordu ama dışarda rüzgar almasın diye lazım oluyor valla o sıcaklarda bebeği emzirmek bile işkence bide ben hataydaydım o dönem nemden bebeği emzirirken onun yanaklar benim göğüsler su oluyordu isilik oluyordu evime gelince nemden kurtulduk 🤦🏼♀️
Hamide_00 obiranne3 ayy Haziran da benim de doğumum var oğlum da Ekim sonu doğmuştu bunda ne yapacam bende bilmiyorum kış bebeklerini giydirmek daha kolay rahat
1baby-1pati Merhaba benim bebegim de rabbim nasip ederse haziran basi veya ortasi gibi doğum olacak. İlk gebeliğim bu arada . 💙Ben muslin kumaş ürünler aldim. Kisa ve uzun kollu pamuklu zıbın setleri aldim . Muslin örtüler tabiki. Sonucta sizin için temmuz ayi dogum yine sıcak zamanlar olacak. Gunduz kisa kollu zıbın ve muslin örtü aksam da uzun kollu zıbınlar yeterli olur diye düşünüyorum. Sizede fikir olsun 🌸
Melllike Ben Haziran sonu doğum yaptım. Alttan çift kat. Üst tek kat çift çorap. Eldiven bere ve kundak yaptım. Bence bulundugunuz şehrin sıcaklığı ve evin sıcaklığı önemli. Benim yaşadığım yerde az önce yazdıklarımı kullandım isilik falan olmadı. Terlemedi bile. Eldiveni 2 aydan son sadece geceleri kullandım. Bereyi hala kullanıyorum 7aykık bebeğim. Gece elleriyle gözlerini kaşıyor hem gözünü zarar veriyor hemde uyanıyor o yüzden hala kullanıyorum. Bebeğiniz terlerse fazla giyindiriyorsunuz. Terlemezse sıkıntı yok. Sağlıkla kucağınıza alın 🤗
obiranne3 Melllike yazın burası o kadar sıcak oluyor ki, dubleks evim odalarımız yukarıda resmen ateş atıyor😞
Melllike obiranne3 kötü oluyor aşırı sıcak..sadece zıbın ile isilik olabiliyor çocuklar aşırı sıcaktan.. hergün banyo ince kıyafetle inşallah bunalmadan büyür bebeğiniz.
halecelik Yaz bebeklerinde pişik sorunu çok olabiliyor sadece popo da değil o yüzden pişik önleyici önemli ecowell tavsiye ederim tamamen organik 👌