Edarotti Merhaba normal doğum olup da Epidural alan var mı yoksa Epidural almadan daha mı iyi ? Kararsızım .. Epidural sonrası neler yaşadınız
Zeynepyldz1 Epiduralsiz nasıl dayanılır bilmiyorum ama çok zor bi süreçti epidural bir nebze olsun rahatlatıyor 2. Gebeliğim yine epidural almayı düşünüyorum
Edarotti Zeynepyldz1 peki Epidural alınca ıkınmayı düzgün yapabildiniz mi çünkü çok hissedilmiyor zor oluyor hissedilmediği için de yırtılma be dikiş çok oluyor diyenler var aaa bir de bel ağrısı ömür boyu kalır diyenler…….
Uykusuzz_koala 5 dk önce 39 olduk :) bilemiyorum her şey çok değişik ilerliyor. Yarın doktorumla konuşacağım ne derse artık ona göre hazırlanacağız
Edarotti Uykusuzz_koala benimde yarın 39+1 ben de doktora gideceğim şuanlık normal gözüküyor ama yapabilir miyim bilmiyorum Epidural almasam olur mu emin değilim ya son dakika istersem
Zeynepyldz1 Bu gece suyum ve sancım geldi doğum yaptım epiduralsiz dikişsiz bu da bi deneyimdi. Açılmam çok hızlı ilerledi gerek duyulmadı epidurale darısı sizlere inşallah
Edarotti Zeynepyldz1 neeee inanmıyorum maşallah çok sevindim inşallah siz ve bebeğiniz sağlıklıdır darısı bizim başımıza hızlıca iniallah. Ben de bugün kontrole gittim ancak henüz bebişte bir hareket yok
Leylaa00 Benim ilk doğumum Fransa da oldu, epidural aldım ama alerji yaptım hemde işe yaramıyordu, şu anda 39+1 Türkiye’ye taşındık ve özel hastanede olacak doğum, epidural yok dedi doktorum…
Edarotti Leylaa00 anladım yani epiduralsiz doğum yaptınız peki o nasıldı ? Ben de şuan Almanya’da yaşıyorum ve ilk bebeğim buranın sistemini o yüzden çok bilmiyorum