anne890 Ya kızlar 29+3 haftaligim bebeğim aşırı asagida resmen ne oturabiliyorum ne uzanabilorum rahat rahat normal mi veya bu durumda olan varmı
Alp2108ask anne890 benim de aynı durumdaydı doktor magnezyum verdi ağrılarımı hafifletti şuan 35+5′im ilacı bıraktık tekrar aynı problemi yaşıyorum ama doktor doğum için ilacı bırakmamızın faydalı olduğunu söyledi.
Dlr13 anne890 benimde öyleydi resmen karnım düşecek gibiydi son haftalara geldim yine öyle normalde yukarıda olur doğuma yakın aşağıya iner ama bizimkiler baştan beri öyle :) insan yürüyemiyor hareket edemiyor
anne890 Alp2108ask ya en başından beri böyle bir sorun olsa doktor söyler diye düşündüm ama artık çok agirlastim zorluyor beni
Alp2108ask anne890 çok baskı hissettiğinizi doktorunuza bildirin bence. Bizim bebiş biraz erken döndü 27. Haftada kanala çok yakın diye magnezyum başlattılar. İlaç beni gerçekten baya rahatlatmıştı.
Dlr13 anne890 zor gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun ben 37. Haftaya doğru gidiyorum gittikçe zorlaşıyor magnezyum içiyorum ama öyle etkisi de olmuyor doğuma yakın olduğu için