Citirmom mihraninannesi02 illadin kullanabilirsin gebelik kategorisi B yani zararı yok 5 günden fazla kullanma
withmerii mihraninannesi02 hamilelik boyunca bu 3. burun tıkanıklığım. Soğana 10-15 karanfil batırıp baş ucuna koyabilirsin iyi geliyor. Bebek vicksi alıp sıcak su üzerine biraz damlatıp buharını soluyabilirsin. Buhurdanlık varsa nane okaliptus gibi yağ damlatabilirsin o da iyi geliyor.
mihraninannesi02 withmerii deniyim bunları teşekkür ederim bir şey kullanamamak çok kötü gerçekten yatarken özellikle uyutmuyor 🥹
withmerii mihraninannesi02 evet doğal yollarla iyileşmek zor oluyor biraz ama geçer inşallah. Sıcak banyo, biraz yürüyüşte iyi gelebilir
Melissso mihraninannesi02 sıcak suya vicks veya nane yağı damlatmak işe yarıyor bu arada. Ben bi leğenin içine koyuyorum kafamı da içine eğiyorum iyice çekiyorum içime ki burun kanallarım açılsın diye. Ama muhakkak peçete yardımıyla burnunuzu sürekli temizleyin o akıntı geriye doğru aktığı için bizi tıkıyor o yüzden tabiri caizse iyice sümkürün 😂
Perihan3 İbrahim Saraçoğlu nun papatya buharini acin yotubeden izleyin ayni sekilde 10 gun uygulayin tamamen gecicek ben defalarca acillik oldum serumlar denemedigim sey kalmadi kaniyordu artik bu kür cok iyi geldi