mavisevenanne Konu başlıkta kızçeler evleneli bir sene oldu ve gerçekten bu kurumuş büyük büyük buketleri nerelere saklayacağımı şaşırdım. Atmalara da kıyamadım. Siz neler yaptınız sakladınız mı nasıl sakladınız ne kadar zaman sakladınız?
Cacaege mavisevenanne valla hepsini dolapta sattım başkalarının işini görsün diye evde boşuna kalabalık yapıyor onlarda temizlenmek istiyor bir sürü döküntü oluyor
Evrimnbe mavisevenanne malesef her aldığı çiçek gibi o çiçekleri de attım. Çünkü kokuyo toz oluyo ve evde kurumuş çiçek iyi değil derler çöp gibi olduğu için küf vs oluyor. Eşim en son kokina almıştı aralık ayında tabiki soldu kokmaya başladı olduğu ortamın kokusunu değiştiriyor solan kuruyan çiçekler bende yılbaşından 10 gün sonra attım eşim problem etmez çöpe atmamı çünkü çiçeğin doğa da bile bi ömrü var malesef
anne890 mavisevenanne valla 5 yıl oldu daha yeni attım eşim yeni çiçek almıştı onuda kutuların yanına koydum kuflendi mecbur attım baza altında poşetlerin içinde sakliyordum
mavisevenanne Senanur07 benim evde küçük bebeğe yer açmaya çalışıyorum. Ama eşim bu çiçekleri attığımı bilirse nasılsa atıyorsun diye bi daha çiçek almaz gibime geldi. Saklarsam teşvik mi olur diye 🫢
mavisevenanne Evrimnbe malesef çiçeklerin ömrünün olması üzücü olsada alırken çok güzel atarken mecbur kalınıyor. Koku ve dökülme çok yapıyor kuruyunca.
mavisevenanne anne890 ben de baza altına koymuştum poşetleyip koku değişimi olmuş ben de nereye koyacağımı şaşırdım yerimde yok pek. Eşim hiç atmam taraftarı değil bir kaç poşet daha geçirelim diyor
Middlemistt mavisevenanne benim isteme söz nişan hepsi bir arada olduğu için tek bir çiçeğim vardı onu da kurutup çerçeveleyip duvarıma astım,evlilik teklifi çiçeğim vardı onu da kurutup vazoda dekoratif olarak kullanıyorum
helloandhello mavisevenanne yapay çiçek yaptırmıştı eşim buket şeklinde evimde duruyor bir sepet şeklinde gelin çiçeğimi dolap uygulamasından sattım 🙂
mavisevenanne helloandhello ben de gelin çiçeğimi yapay yaptırdım saklayayım diye ama o doğallara çare bulamadım malesef 😮💨
Ceku256 Cam çikolata kutusu vardı bende tüm gülleri kurutup saplarını kopartıp içine koydum kapağı kapalı duruyor ara ara açıyorum ama öyle koku küf bir şey olmadı. Sadece saplarını aldığım için çabuk dağılıyorlar altınlarını temizlemek zor.
Cnhavva mavisevenanne damat bohcasini gotururken kutular almistik onun büyük boyunun icine koydum kahve tepsim cicegim falan icinde spreyle ters asip kurutmustum duruyo oyle bozulmadan
mihraninannesi02 Getirdiği cam çikolata kutusuna tek tek yapıştırdım gülleri kapağı kapalı şekilde salonumda süs olarak duruyor çokta güzel oldu bence atmaya kıyamazdım ☺️