Felipesra Bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu bulantınız oldu mu yada tiksindiğiniz yiyecekler son durumlar nedir
Aylin_1721 Felipesra 6+6 yız kalp atişini 5+6 da duyduk çok şükür 2 gündür bulantım başladi bugün biraz iyiydim prilam bulantı ilacı iyi geldi sanırım bizde durumlar böyle :)
Smyye1B Felipesra 6+1 Belirtim yok gibi. 5+2de kese gördük 7.ci haftanın içinde kalp atışı için tekrar gideceğiz.
Aleyzeee Felipesra 7. Haftamdayim karın kalo atışını duymaya gidicez inşallah valla bende bulantı çok hatta hastanelik oldum 😂😂 et tavuk yumurta hatta bir çok şeyden tiksindim malefes sigara kokusu kolanya kokusu maf ediyor uyku hali yorgunluk halsizlik göğüste hassasiyet kız bende ne ararsan var 😂😂
Seyma63_ Felipesra 7+4 üm bende :) bulantılarım 5+2 de başladı 🥹 prilam bile iyi gelmiyo benim hamileliğim kötü geçiyo🥹 yine de şükür Allah dayanma gücü de veriyo
elalara 6+4’üz henüz mide bulantım başlamadı. Normalde daha fazla bulantı yaşayan biriydim heralde :) Göğüslerde aşırı hassasiyet dışında gebeliğimin farkında değilim
tazemom__ Evet duydum ama kanamam olmuştu gittim Vajinal muayene etti o arada duydum miyom kanama yapmış dedi prog Están başladı bulantım oluyor ama çıkartamıyorum Prilam kullan dedi daha almadım ama canım hiçbir şey çekmiyor ağzımın içi sürekli acı gibi yeme isteğim yok ama yiyince çok yiyorum
Htcbyttt 9+2 den selam kızlarrr mide bulantılarım çok oluyor prilam kullanıyorum ama pek bi fayda yok sanki bide çok uyuyorumm 🥰
Htcbyttt Aleyzeee al bendende o kadar sigara bağımlısıydım şimdi kokusuna tahammül edemiyorum bulantım çok fazla bi atlatsak şu üç ayı inşallah geçer
Mmrrvee Kalp atışını 6+1 de duymuştuk şimdi 7+5 teyim bulantı ve gögüslerde hassasiyet var son iki gündür de bi uyku geliyor kafamı zor kaldırıyorum resmen prilam içmeme rağmen sabahları kesmiyor malesef
yavrumunannesi96 Felipesra hemde nasıl. Demir hapıda kullandığım için tuvalete çıkamama sorunum oluyor. Progestan da kullanıyorum onunda bir etkisi olmuş mudur bilemiyorum. Hamileliğin kendisinden kaynaklı hazımsızlıkta eklenince üzerine mahvoldum cidden doktor randevu günümde bu durumu konuşacağım belki bir çözüm sunar
Onurbanuu Ben hala duymadım 5+ 4 uz erken oldugunu bılıyorum ama kanamam oldu Ikı gun once cok sukur gecti derken grip oldum evın ıcınde gogus bel hasssasıyetım oluyor ama sıskınlık cok fenaa