Melisafurkann canım şöyle düşün bak bunlar elimizde deil gerçekten Allah ne zamn dilerse o zamn oluyor ben de 2 sene olmadı o 2 senede gitmedigim doktor kalmadı artık dedimki yok bu doktorla fln olucak iş deil çok dua ettim yani ama nasıl dua ediyorum uyanık olduğum tüm vakitlerde zaten aklımdan çıkmıyor ya sadce dua ediyorum Allah’ım bu senin elinde sen dilersen verirsin ol de ve olsun rabbim diye nasıl dua ediyorum ama bir çocuğu annesiyle görsem içim gidiyordu ağlıyordum çok süreçler atlattım piskolojimj bozdum ama sonra o her dakka dua ettiğim dönemlerde ben hiç bır tedavi gerekmeden hamile olduğumu öğrendim sonra ikinciyi hemen istedim doğumdan sonra baktım aynı şekilde yine olmuyor 2 sene girdi araya tekrar ben hamile kaldım şu anda ucuncuye hamileyim ama bu da nasıl oldu inanmicaksin Allaha bu defa Yarabbi olmayana ver artık diye dua ettim istemiyordum çünkü korunuyorduk sözde ve bir ara normal bir kontrol için kadın doğuma gittim ve çok fazla kistlerim olduğunu söyledi bu şekilde hamile nasıl kalmışsın fln dedi düşün korunuyoruz ama bu gebeliğim yine Allah’ın dilemesi ile hiç bir çaba sarfetmeden istemeden oldu işte Rabbimiz ne zamn nasip eder bilmiyoruz