xxxxx34 Merhaba Anadolu yakasında 2025 doğum için aldığınız fiyatlar nelerdir ? Normal sezeryan , spinal, epidural ,ikiz olarak ayrı ayrı net fiyatları bu post altında toplayalım mı 😇
Handey xxxxx34 maltepe park sezaryen için 50 bin lira fiyat aldım ben.doğum,2 gün yatış,odaya lohusa şerbeti,kapı süslemesi,15 poz foto toplam fiyat.genel yada spinal anestezi farketmiyor.
-monika xxxxx34 Sancaktepe bölge hastanesi de güncel fiyatlar normal doğum 26.700, zorunlu sezeryan 36 yada 39 du, isteğe bağlı sezeryan 50.000 TL fiyat verdi
FtmaGlr Maltepe MedicalPark doğum paketi aldık, normal sezaryen farketmiyor bütün her şey dahil 65 bin tl ödedik
Baby_B FtmaGlr kartal umut avicenna Dogum normal veya zorunlu sezaryan ise 30bin küsür Keyfi sezaryan 40binlerdeydi Muayene:1250 tl
Suavage_mom FtmaGlr ben şu an aradım sezaryen 50 bin dedi ama ben sadece doğum sordum. Çoğul gebelik olunca da +15 bin ekleniyormuş
FtmaGlr Handey Talel Doğruel doktorum çok bilgili espirili dikkatli takip ediyor hastalarını sürekli iletişim halindeyiz ne zaman arasam saat farketmez hemen açar cevaplar, 6 aydır birlikteyiz doktorumuzla şu anlık memnunuz 🙏🏻
Handey FtmaGlr ben de merve demire gidiyordum ilk zamanlar ama değiştirdim sevda hanıma gitmeye başladım.haftalarımız yakın galiba sizinle 🙂 22+4 teyim ben doğum mayıs ortası gibi.siz kaç haftalıksınız?
Baby_B FtmaGlr 30bin dedigim sadece dogum evet 9.haftadan beri gidiyorum 32+4 deyiz cok memnunum.Orda dogdum zaten 😂 Fiyatida cok uygun geldi bize
FtmaGlr Handey Benim de 22+4 🤭 Bu cuma günü detaylı ultrasonumuz var, cumartesi günü de şeker yüklemesi yapılacak 🌸
-monika Handey o hastaneye gidecektim bende doktor yorumları hep iyiyidi Halenur bozdağ ve 2 doktor daha kartal Acıbadem’e geçmiş. Merve hanımdan da memnun olmayanlar var kadın doktor istediğim için de seçenek kalmadı gibi diğer doktorları hakkında var mı fikriniz
Handey FtmaGlr aaa tam aynıymış son adet tarihimiz 😀 detaylıyı ben geçen hafta ercüment hocaya yaptırdım.1,5 saat sürdü hiç kalkmadan çok ayrıntılı bakıyor.şeker yüklemesini de 3 hafta sonra yaptırıcam
FtmaGlr Suavage_mom Hastaneyi arayıp doğum paketi fiyatları öğrenmek istiyorum diye sorarsanız size doktorlar ve istediği doğum paketlerini mesaj yolu ile iletir sadece doğum olarak sorarsanız yüksek çıkabilir
Ozlemerikci543450 Bende burda bekleyeyim ikiz benimde Pendik MedicalPark düşünüyorum ama henüz fiyat bilgisi alamadım
Handey -monika merve demirden memnun olan kimseyi duymadım zaten 🙂 inanılmaz uyuşuk ve baştan savma muayene ediyor.ölçüm bile yapmıyor bebeğe tuhaf bi doktor.sevda hanıma giyorum ben şuan çok ilgili bi doktor.doğumumu onda yapıcam.whatsapptan vs yazdığınızda da izin günü bile olsa dönüş yapıyor
Melissso -monika bende hale hoca takipliydim başından beri o kadar iyi bir doktordu ki gidişine baya üzüldüm. Artık Önder sakine gidiyorum tek doçent Önder hoca var aynı hale hoca rütbesinde riskli gebelik tüp bebek vs bakıyor iyi bir hoca araştırmanızı öneririm aşırı rahatlatıyor sizi sakinleştiriyor