Suvinella Kizlar bu cevrede detaylı ultrason yaptirdiginiz yerler nereler hatirladiginiz kadariyla fiyatta yazarsanız çok sevinirim pahali olmamasi lazim sigorta gecen yerler olursa da super olur:))
Mervus Suvinella canım ben de bilsona gittim arkadaşın dediği fiyat aralığındaydı ben elhamdulillah güzel geçti
Merveangel Suvinella ben bagcilar yunusemre tip merkezinde yaptiricam 230 tl ye 4d renkli detayli ultrasyon cnm
elifagace Suvinella çalışlar caddesinde betatom görüntüleme merkezi 400 tl bayan doktor çokk memnun kaldım😌
nur22-34 dogankader merhaba bende 19+1 günlüğüm Bakırköy’den randevu almayı düşünüyorum randevuyu hangi doktordan aldınız memnun kaldınız mı hastane ve doktordan çok kötü yorumlar okudum
dogankader Suvinella devlet hastanesi özel gibi size göstermiyo ekranı ama olabildiğince herşeyine baktı
Leylaanneoluyor Peki yaptırmak şart mı bende de istediler . Ve hiç bir rahatsızlıgim hastalığım yok yapmayan var mı
Susam1007 Bakirköy renkli ultrason merkezi Ersen Alp Özbalcı Harika bakıyor 😊 maalesef sigorta geçmiyor az da tuzlu 400 tl ama Epey uzun uzun inceliyor ve Türkiye’de bu işin 20sinden 1i😊
Leylaanneoluyor Suvinella ne bilim hiçbir şey yapmadım şimdi ye kadar insanı zor durumda bırakıyorlar yapmamaya dirensen iyi devamlı ne öyle bebek ürküyor. Yapmasak birşey çıksa vicdan azabı ile dön dur 😏
dogankader Bzkrt1 ben 20 haftalık gittim detaylı için paratonlajiye yönlendiriyor alabiliyorsunuz ben sürekli oraya gitmiyorum cünkü ama orada çektirdim