Busraaa8 Merhaba anneler cinsiyeti kacinci hafta öğrendiniz bir de fasulye şeklinde kese erkek bebek diyorlar dogru mu ?
2Princess1Mom Busraaa8 13+6 da benziyor dedi doktorumuz. Tam 1 hafta sonra 14+6 da %90 kız dedi.🥰 Çoğunluk erkek dedi bana kız çıktı 🤭
Gulcan0643 Busraaa8 ilk gebeliğimde kesem fasulye gibiydi oğlum oldu tesadüfte olabilir bu defa net yuvarlak belli değil cinsiyet 10 gün sonra randevumuz
biizaaa Busraaa8 bana doktor dedi ki kesen gayet düzgün 😂 bende nasıl düzgün bu demiştim ortasından bastırılmış gibiydi işte fasulyeyi andırıyordu 15. Haftada erkek olduğunu öğrendim ama kese meselesini bilmiyordum yani
Annemmmm1 Merhaba ben detaylı da öğrendim 19 haftalıkken kızım olucak göstermedi kendini 19 haftaya kadar
FtmaGlr 12+2’de öğrendik nıpt testi ile, ben o tür şeylere inanmıyorum, yok tatlı yiyince erkek ekşi yiyince kız vs batıl inanç kesinlikle ben ilk 3 ay tatlı yemedim kızım olacakmış, arkadaşım tam tersi hep tatlı yemesine rağmen kızı okuyor.
evremdoga haftada ikilide olabilir dedi doktor ama daha inanamiyorum 25.haftada degisen varmis ne zaman cinsiyet partisi yapicaz ya
monica50 zynrn hayır normal ultrasona gitmiştim doktor birden pat diye bu erkek deyiverdi 😂 cinsel organın gelişimi erkek dedi gösterdi sonraki haftalarda da başka doktorlardan teyit aldım öyle birden öğrenmiş oldum
Elifmelis45 monica50 merak ettim banada erken soledı tahmin ettı 10 .haftada ama sonradan cıkıntsyla ılglı ultarson fotonuz var mı 12 haftalıgm merak ediyorum beklıyorum kesınlessin dıye
miniminibebek Busraaa8 bana 12. Haftada kız gibi denildi hatta 11 de kız gibi denildi dün 14 +3 te doktor erkek dedi eşime gösterdi bana göstermedi 😂kızım diye sesleniyordum sürekli bebeğime erkek olmasına şok olduk buradaki herkes kız diyince bi de o malum batıl inançlara fazlasıyla kaptırmışım kendimi kıza hazırladım 🙂↕️değişmezse eğer erkek şu anlık
Ebrugunesss Busraaa8 18 haftalığım iki gün önce öğrendim ama daha önce de öğrenen oluyor mesela 15 16 haftalık falan
monica50 Elifmelis45 9. haftadayken çıkıntı daha yeni oluşuyordu sanırım foto vermedi sadece ekrandan göstermişti, 12. haftada farklı doktora gittim cinsiyet öğrenmek istiyorum dedim o doktor şimdiden öğrenemezsiniz daha oluşmaz diye bir sürü laf etti bakınca evet kesin erkek dedi 😂 erkekse eğer erken öğrensen de doğru çıkıyor, kızların kesinleşmesi uzun sürüyor
monica50 zynrn inşallah canım zaten meraklı biriyim düşünüp duruyordum bebiş sağolsun annesini bekletmedi 🥰