anneolucam Kızlar bacak ağrısından duramıyorum bu şekilde hamileliğini öğrenen oldumu bugun tüm gün sol kasığımda battı çıktı sürekli şimdi ağrıdan duramıyorummm
gurbettebirgelin anneolucam Bacak ağrısı değil ama kasık ağrısı ile hastaneye gitmiştim.Hamile olduğumu öğrendim.Kasıklarımda batma oluyordu ve eğilip kalkarken ağrı oluyordu.
anneolucam Bus-ra590 diz ağrısı bacak ağrısı adet belirtisidir ama bende olmazdı hiçç ay test yapasım gelmiyor hiç ben olana kadar beklerim geneldeee😒
anneolucam orkidemm_ keşkeee benimde öyle olsaaaa herkes gülüyor bana hep kendimi hamile sandığım için😢😢
Berrakk39999 anneolucam ben hamile oldugumu öğrenmeden bir gün önce öyle bir üst bacak agrısı çektim ki hiç anlam verememiştim ertesi gün pozitif çıktı inşallah sizin de öyledir🌸
anneolucam Berrakk39999 her belirtiyi hamilelik sanıyorum bazen kendime çok kızıyorum boş ve kuru heves yapıyorum ama inşaallah hamileyimdir adet olacak başka belirtimm yok şuanlık bacaklarım dün çok kötü ağrıyordu kasığımdada ağrı vardı arada girip çıkıyor 😒🥹
orkidemm_ anneolucam ah kuzum halt etmiş o gülenler herkesin belirtisi farklı olabiliyor sen moralini bozma gebelik kişiye özel gerçekten
Meltemanneolsun Benim bacak ağrım vardı sanki beni dovmusler gibi üst bacak ağrım olmuştu sonra sirtim ve belim çok çok ağrıdı. Yine bekle canım gecikmeyi Allah gönlüne göre versin
anneolucam orkidemm_ doğru diyorsun canım bende o yüzden her zaman heveslenmek istemiyorum inşallah Allah nasip eder inanıyorum 🥹🥹🥹
anneolucam Bus-ra590 şuan 5 gün var bende anca gecikince yaparım test her zaman hayal kırıklığına uğratıyor beni önceden yapmıyorum artık