Evrimnbe benek soz konusu iken cahilliginizi sergilemeyin lutfen.
Evrimnbe tek tip besleniyo yedikleri sınırlı çünkü 1 yaşına kadar yasak dolu listelerle büyüyolar
Mesela bal? Zararlarini biliyo musunuz? Neden 1 yasina kadar onerilmiyo biliyo musunuz? Eger 1 yasindan küçük bebeklere bal verilirse ölüm ile sonuclanabilcegini biliyo musunuz? İnek sutunun zararlarini vs biliyo musunuz? Neden verilmedigini felan? Şeker tuz neden verilmiyo haberiniz var mi? Kuruyemis tek oarca halinde neden verilmiyo?
Evrimnbe birde anne sütü almıyorsa hep hastalar
Siz kimsiniz pardon. Mama alan cocuklar hep hasta mi oluyo? Benim cevremde hatta burdaki annelerin cocuklarindada goruyoruz hasta olup olmamasi ne ile beslendigi ile ilgili degildir hanimefendi. Sizin demenize karsilik şu sorsyim o zaman. Anne sutu alan bebek o zaman hic hastalanmiyo. (Mama aliyosa hastalaniyomus ya) eee benim yegenim anne sutu aldi bi kere bile mama verilmedi cocuk neden hasta olup gunlerce yogunbakimda yatti? Bi uzman degilseniz (ki bu cahilliginizle de asla olamassiniz) kendi fikrim diyerek kimseyi yanlisa yönlendiremessiniz. Mumkunse elinizde akilli telefonu burda gelip “benim fikrim” adi altinda yanlis bilgiler vermeden dogrularini arastirin. Ayrica siz sakın doktora dahi gitmeyin doktorunuzu dinlenicekseniz.