Meridaily Kızlar birkaç gündür days doctor test yapıyorum silik çizgi çıkıyor. Adet olurum diye de kan vermedim daha, gecikmenin 3.gününe giriyorum. Bu testin yorumları genelde kötü, ama bu testle hamileliğini öğrenen var mı? ❤️
Gks_01 Meridaily 3 tame yaptım heveslendirdi beni sonrası hüsrandı asla güvenme ona yalancı pozitif gösteriyo
2Princess1Mom Meridaily Ben 4 gün kala pozitif gördüm onunla. Önceki postuna da yazmıştım kuzum. Daha kan vermedin mi? 😱 Kan vermeden emin olamayacaksın doğru mu yanlış mı olduğuna. Nasıl durabildin salı vericem demiştin 🤭
Meridaily 2Princess1Mom evet kuzum ama bir umut işte😁 belkı adet olurum diye bekliyorum🥴 karnım bir adet olacak gibi agrıyor bir gecıyor. Göğüslerim aşırı sancılı. Bazen kasık agrılarım var. Akıntı var. Ama adet olurum diye beklıyorum hala. Korkuyorum kanda negatif çıkacak dıye😔
2Princess1Mom Meridaily Niye önce kötüyü düşünüyorsun kuzum. 3 testin 3ü de yalancı olduğunu düşünmüyorum. Ver kanını sonuca göre bakarsın. Hem için rahatlar acaba mı diye düşünmekten kurtulursun. 😊
2Princess1Mom Meridaily Bütün belirtilerin var kuşum, çocuğun doğup gelmesini mi bekliyorsun Allah aşkına😂🤭
zehranur0113 Canım seni umutlandırmak istemem ama bence hamile sin çünkü testlerin gitikçe koyulaşmış yarın kan ver
Meridaily zehranur0113 @Nuriay dimi kızlar aynı çizgi değil çünkü koyulaşma olmuş gibi geldi bana. Suya tutup çektim fotografı gider diye aynı çizgiler de 🥺
Nuriay Meridaily tabiki canim 100 tane den cok test yapmiş biri olarak sizin hamile oldugunuza inaniyorum Allah yaniltmasin 😍
Meridaily 2Princess1Mom sabah vereyim bari ya sağlık ocagına gideyim bari negatifse özele bosa para vermeyeyim🤣 o kadar odaklamışım ki kendimi negatife başka düşünce gelmiyor hiç akla🥺🥹
Meridaily 2Princess1Mom ayyy öyle mi diyorsun 🥹 of inşallah vardır canım yazını okurken bile gözlerim doldu🥹❤️🤲🏻
2Princess1Mom Meridaily Ohoo sağlık ocağına verirsen perşembe sabah anca çıkar biz de çat diye çatlarız burada 😂
Meridaily Nuriay ayyy inşallah canımm gözlerim dolu dolu okuyorum yazdıklarınızı🥹❤️🤲🏻 amiin amin amin inşallah vardır gerçekten🤲🏻❤️
Meridaily 2Princess1Mom yaaa 🤣🤣 evet geç çıkıyor o da🥴 ya aslında prodoctorda gecen net bişey görseydim anında giderdim özele ama göremedim ki🤣 sonradan kuruma çizgisi gibi bişey oldu kaç gün önce. Bu testle de emin olmadıgım için gitmek istemedim. Şehir hastanesi de asla bakmıyor betaya ya kardesım hastayım falan vs dedi bakmamıslar😁