Rosegold27 Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım 2 li tarama testinde düşük risk grubunda imiş ama sınıra çok yakın demiş doktoru sizce 3’lü tarama testi yaptırsın mı ? Bu durumu yaşayanlar ya da bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi annemiz çok endişeli
Rosegold27 Nur181925 ense kalınlığı düşükmüş ve burun kemiği görünmüş 10 küsür haftalıkken baktırmış şimdi 11 haftalıktır heralde çok sağolun
Humeyrasemiz Bana da nt 1.89 dediler daha sonra 2.89 dedi doktor kan verdik perşembe günü alıcax lan sonucunu hayırlısı olsun inş sağlıkla dünyaya gelsinler
Rosegold27 Humeyrasemiz hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklarız bana haber verir misiniz sonucunuzu yani nt yükselmesi sonucunda kan verdiniz anladığım kadarıyla rabbim sağlıkla kavuştursun bakalım. Arkadaşın nasıl gidişatı burada iyi ki bunları konuşabiliyoruz sağolun🙏🏻
Humeyrasemiz Rosegold27 bir anda bakarken önce 1.89 dedi sonra 2.89 dedi bizde tedirgin falan olduk daha sonra kan verdik inş iyi sonuçlar alırız gerçekten iki gündür ne yaşıyorum bilmiyorum
Nur181925 Benim de nt 2.3 2.5 mm ölçüldü burun kemiği var ancak küçük dedi doktor istersen test yapalım dedi yaptırmadım 12+3 üz
Rosegold27 Nur181925 anladım hayırlısı ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻 2 li test bilerek vermediniz sanırım ya da tarih mi aldınız aceba 🙏🏻
Rosegold27 Nur181925 anladım hayırlısı ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻 2 li test bilerek vermediniz sanırım ya da tarih mi aldınız aceba 🙏🏻
Humeyrasemiz Nur181925 siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba amniyontez önce fetal DNA falan var amniyontez hiç önermiyorlar aslında ama
Nur181925 Rosegold27 doktorum ikili test yanıltıcı olabiliyor tarama testi onlar tanı testi değil amniyosentez yapalım ama düşük riski var dedi 200/1 dedi kabul etmedim
Rosegold27 Nur181925 çok iyi amniyosentez taraftarı değilim bende iyi yapmışsınız 200/1 zaten hadi bakalım rabbim sağlıkla kavuştursun sağolun
Nur181925 Rosegold27 amniyosentez sonucu düşük yapma riski 200/1 miş inşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır 2 çocuğum daha var çok şükür sağlıklılar .Allah hepimizin yardımcısı olsun. Aldırmayacaksan teste de gerek yok ama çok merak ediyorum diyorsan yapalım testi dedi doktor istemedik zaten her hastalık çıkmıyor bu testlerde sadece dovn riski çıkıyor Allah korusun bebeklerimizi Allaha emanet ettim.
Humeyrasemiz Humeyrasemiz yani en azından ben ikili tarama diye gittim perinatoloji falan değil normal kadın doğum doktoru baktı
Humeyrasemiz Nur181925 benimde iki evladım var ikiside sağlıklı maşallah inş bunlarıda sağlıkla kucağımıza alalım canım için rahata etmesi için fetal DNA yaptır bence ben kan sonucuma göre bakıcam inş gerek kalmazda
Rosegold27 Nur181925 benim arkadaşımın vardı riski down sendromu şuan 8 yaşında ve risk hastalığa dönüşmedi sağlıklı çok şükür bizde sağlıkla kavuşalımm en iyisini yapmışsınız bende olsam baktırmam