AdaEcem Eymenkuzusu onlar testis mi bende öyle tahmin ettim, ortada pipi yok 😂 sonra mi oluşuyor, doktor bu haftalarda cinsiyet söylemiyorum dedi merak ettim🫣 2 kızım var , oğlum olsun çok isterim🤲🤲
Eymenkuzusu AdaEcem pipisi de vardir annesi gozukmemistr bacak arasi dolu kizlarda boyle olmuyor cnku
AdaEcem Eymenkuzusu teşekkür ederim 😍 haftayaa özele gideyim kesinleşirse kocama sevgililer gününde sürpriz yapayım diye düşündm🤲
Crkbra Crkbra Eymenkuzusu çok küçük görebildi doktor sol üste 6w3d yazan yazının hizasından aşağı doğru inince küçük bir işaret var orada
Crkbra Eymenkuzusu kesenin sol tarafinda kaldığı için mi böyle tahminde bulunuyorsun canım ilk çocuğum da erkek hayırlısı artık 🙈😂
Eymenkuzusu Crkbra eger vajinal ultrasonda sagdaysa erkek soldaysa kiz ultrasonda solda mi. Duruyor bebis
Crkbra Eymenkuzusu bu attığım vajinal ultrason ve solda çok küçük işaret var dediğim yerde. Karından bakılan ultrasonda görünmedi hiç bir şekilde. Vajinal de de çok zor gördü doktor
Eymenkuzusu selennnnnnnn canim gormemismdr arada kayniyor seninki erkegede yatkin ama ben kiz diyorm😌