Beyazmelekkk Bebek çikolatası nereden yaptiricam ya birsuru sayfa var .Gelenler yiyeceği için tadi kötü olsun istemem. En son bu sayfadan yaptırayım diye düşündüm yaptıran var mı tadı nasıl ?
myavocado Beyazmelekkk ben kakaoagacindan yaptirdim, memnun kaldım. Çok hızlı geldi siparişim, bir sorun yaşamadım. Tadı da standart ya, şu marketlerde Ülker kırmızı kutulu napoliten çikolatalar gibi aynı, beğendik yani kötü degil.
Sdaanrr Tadı eh işte kötü değil fiyatına göre. Ama çoğu paketin içinde kağıdı açınca kırık çıkıyor satıcıya özellikle belirtin dağınık dizildiği için olabilir
Bsrkcn Ben de yaptırdım. Siparişten iki gün sonra geldi. Çok beğendim. Çikolatanın tadı tabiki ultra kaliteli çikolatalar gibi değil ama bence kötü de değil fena değildi. Fiyat performans açısından tavsiye ederim. Çikolatalar hiç de kırılmadı memnun kaldım genel olarak.
biranne_birbebek Kbraatap merhaba çikolata elit kullandığını söyledi dökmeci çikolata. Tadı nasıl? Eski yorumları kötü yenileri iyi tereddütte kaldım☺️