Aler Yarın detaylı olarak ilk defa keseyi de görücez kalp atışını da dinliycez allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inşallah çok heycanlıyım kızlar dua edin desteğinize ihtiyacım var 🤲🏻🌸
psymom Allah sağlıkla önce kalp atışını duymanızı sonra kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻🥰
Sumeyyeaydn Bende 3 Şubat’ta kalp atışı için gidicem. Rabbim herkesin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin inşallah o güzel kalp atışlarını sağlıcakla duyalım inş💖
Allyya Merhaba bende 6 şubatta gidicem kalp atışı için. Youtubede AYŞE DUMAN kadın doğum doktorunu dinledim. Ses dalgası gönderildiği için o bölgeyi ısıtıyor diyor. Ultrasonda kalp atışa bakabilirsiniz ses dinlemeyin diye anlatıyor bilgisi olan var mıııııı
Aler Allyya yani doktor tavsiyesiyle olduğu için onlara güvenerek adım atıyorum umarım yanlış bir şey yapmıyoruzdur
Allyya Aler yaaa tabiki bende öyle yapıcam da herşeyi böyle araştırmak istiyorum böyle şeyler gördükçe korkuyorum 3 sene bekledim 🥹
Aler Allyya gönlünü ferah tut bizim şu an derin nefes alıp arkamıza yaslanıp hamileliğimizin tadını çıkartmamız gerekiyor her ne kadar sana yardımcı olmaya çalışsam da ben de bazen kendimi bişeyleri araştırırken buluyorum sonra unutuyorum düşünmüyorum da düşündükçe insan kendini sorguluyor çünkü 🌸
arasmoms_ Allyya benim doktorum 12. Haftaya kadar kalp atışını dinletmemişti çok küçük olduğu için ısı verilmez zaten atım gözüküyor demişti tavsiyem dinlememeniz tabi karar size kalmış doktorum tıp kitaplarında bu böyle yazıyor demişti bilginiz olsun
Bebegimibeklerken__ İnşallah sağlıkla,hayırlısıyla, kolaylıkla kucağınıza alın. Kalbi de yarın güm güm atsın inşallah 😍 bizde henüz duymadık dua beklerim 😍