Simge5454 Arkadaslar, dun detaylı ultrason yaptırdıl bebegın bagırsagında parlaklık gozlemlıyor dedo doktor aranızda bu durumu yasayan var mı? Ayrıca seker yuklemesını onerıyormusınız
yeni_anne2 Simge5454 bunun zamanla kaybolduğunu duymuştum canim haftası büyüdükçe net bilgisi olanlar cevaplarlar inşallah üste çıksın 😊⬆️⬆️
Senanur07 Simge5454 çoğu zamanla kayboluyor sıkıntı olmuyor. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım doktorumda çok ısrarcı olmadı zaten açıkçası
Tugce355 Simge5454 doktorunuza danışın şeker yüklemesini. Buradaki insanlara değil. Parlaklık çoğu zaman kendiliğinden kaybolan bişey korkmayın
Girlmama Simge5454 özel takipliyim açlık tokluk şekerime balıldı ve şeker yüklemesi yapmicam sana dedi doktorum ben yaptırmadım 32+2 olduk bir sıkıntımız yok doktorunuza sorun bence
Simge5454 yeni_anne2 ıkılı taramada yastan dolayi down olablır suphesı oldı smdı bu bagırsakta parlaklık olması da down sendrom suphesını dogurıyor dedı doktor amaa ılk ıkılı taramada down supheso olmasaydı detaylıda parlak ckmaso cok onemlı olmazdı ddı anladıgım kadaryla buyuk bırsey zamanla kaybolan bırsey
yeni_anne2 Simge5454 Rabbim hakınızda hayırlısını nasip etsin inşallah saglıkla sıhhatli kucağınıza alın 🌸🤲
Simge5454 Tugce355 her doktor da farklı bırsey soyleyebılıyor. Tabıkıde en son kendım karar verıcem ama fikirleri de almak istedim ackcası