heyecanlihamile Kızlar regle 5 gün var bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik ilk testi ne zaman yapmalıyım sizce , erken gebelik testim mevcut
Arzu1616 heyecanlihamile ben 6 gün kala yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim şimdi 3 aylık oldu bile 😇
Aleyzeee heyecanlihamile geç döllenme ise çıkmaz ben adetime 2 gün varken kan verip öğrenmiştim inşallah sende de vardır yinede bir dene ilk idrarınla ❤️
Edizhr heyecanlihamile kız regle 5 gün diyorsun canım az kalmış çıkar varsa yani geç döllenme falan olmazsa tâbi
Ark heyecanlihamile erken tabi nasıl u kadar kesin konuşabiliyorlar çikmaz hayal kirikligi yaşarsiniz 5 gün en azindan bekleyin oda dayanamazsanız diye diyorum
heyecanlihamile Aleyzeee Adetime 10 gün kala yaptım bisey çıkmadı acele ediyorsun dedim kendime :) şimdi adetime 5 gün kaldı bi yanim regl gecikmesini bekle diyor bi yanim daha erken diyor ay kafam çok karışık gerçekten:)
Melissaa99 kubracataloglu 3 gün var benim belirtim de yok yapmaşı mıyım sence normalde agrım olması lazım regl oncesi ama yok
heyecanlihamile kubracataloglu hiçbi belirtim yok bide grip oldum iyice hatlar karıştı bende ilaçta kullanmadım gebelik vardır belki diye , hafif bi meme ağrısı var ama başka da bisey yok suanlik
Aleyzeee heyecanlihamile 10 gün varken çok acele etmişsin gerçekten 😂 içinden nasıl geliyorsa öyle yap kuşum yarın da yapabilirsin beklemek istiyorsan bekle yada direk kan ver 😂
heyecanlihamile Mommysangels ayyy ne güzel 🥹💕 ben 10 gün kala yaptım hicbi şey çıkmadı, şimdi de 5 gün kaldı adetime belki yarın yaparım
Melissaa99 kubracataloglu Bu sabah yaptım negatif erken gebelik testi bi tane vardı kullandım bir şubat bat ağrım hala yok belirtim falan geçen ay 6 gün gecikti yine mi oyle olur hesaplayamadım ki
Mommysangels heyecanlihamile inşAllah sizin de vardırr 😍 Çift cizgiyi görmesen de üzülme belli olmaz belki vardır ama geç döllenmeden kaynaklıda çıkmayabilir
Ark heyecanlihamile adet günümde dayanamayıp yaptım öncesinde yaptigimda hep negatif cikti 3 gebeligimde de o yüzde 5 gün sonra yapın derim oda erken gebelik
Aras_48_06 heyecanlihamile 3 ila 5 gün sonra benimde adet günüm bugün olmadı merakımdan yaptım negatifi gördüm🤣
heyecanlihamile Aras_48_06 bende 10 gün kala yaptım negatifi gördüm üzüldüm 😆😆 şimdi bekliyorum üzülmemek için