Sevgiiss sendekimsinnn ben çatlamada 9 gün sonra silik çizgi vardı beta 31 çıkmıştı canım 3 sene önce
elalara 10 gün sonra kanda görebilirsiniz ancak idrar testinde görmek için en az 2 hafta beklemeniz gerekir
sendekimsinnn elalara diğer gebeliğimde 10. Gün öğrenmiştim ama merak ediyorum daha erken öğrenende varmı diye
Zehraad Edizhr merhaba benim de testim pozitif kan verdim demişsiniz ya kasım doğuma mı yoksa sadece kan mı verdiniz
elalara sendekimsinnn kişiden kişiye değişir tabii. Ben 12.gün idrar testinde görememişken 14.gün net bir şekilde görmüştüm.
elalara Minervabunny 2 gün içinde bu kadar değişken olmasına ben de çok şaşırmıştım ama oluyor işte. Sizin de gönlünüzce olur umarım 🙏🏻
Minervabunny elalara çok teşekkürlerr amiin nasip ya insan çok istiyor ama o kendi zamanında geliyor olumsuzu da kabullendim zaten artık bir gün sürpriz yapar gelir inşallahh :)♥️🌸
Edizhr Zehraad test yaptım yumurtlamanin 11. Günü pozitifi gördüm 13 ünde de kan verdim 89 la öğrendim ocakta daha Yeni gebeliğim