Iydrnjg Kızlar saçım çok uzun ve eşim kesmemı istemıyor ama çok dökülüyor normalde dıyorlar kı doktorlar kızım var 4aylık senı tanıdığı için dökülür dedı ondandırmı çok gür bı saçım var çokta bakım yapıyorum 🤨
Imasleeper Iydrnjg benim saç dökülmem kestirdiğim zaman hafifledi biraz ilk doğumum da yoksa avuç avuç geliyordu :(
Anneyim28 Iydrnjg eltim biberiye suyu sıkıyormus saçına iki hafta oldu bebek saçları çıkmaya başlamış bende doğumdan sonra yapmayı düşünüyorum sizde bı araştırabilirsiniz
gayeozlem88 Iydrnjg Şampuan çok etki etti bana dökülme konusunda swissoderm baya iyi Çisem Çakır’ın videosundan görüp almıştım aşırı memnun kaldım
Iydrnjg gayeozlem88 ben panten kullanıyorum ve ondan başka kullanmıyorum çünkü hemen kepek oluyor bende bişeyler yapıcam kessemde yıne dokulucek o yüzden geçer inşallah
Mrvsmt2502 Iydrnjg hormonlarınız ani düşüş yaşadığı için saçlarınız dökülür doğum sonrası çoğu kadında görülür bu normal bir durum
MhysaTheGreat Iydrnjg bana doktor gebelikte gürleşir doğumdan 4 ay sonra dökülür demişti şu an dökülme yaşamanız sürece bakınca normal gibi görünüyor bi doktora danışıp takviye kullanabilirsiniz belki
Mrvsmt2502 Iydrnjg katı şampuan öneririm . İçeriği temiz olan tercih ederseniz dökülme çok az oluyor ben rossmandan alıyorum