yeni_anne2 Avent Biberon aldım yeni doğan olan tedavi görüp ilaç kulandığım için emziremiycem Biberon götürmem yeterli mi kaşık Biberon da alıyım mı kızlarr bebek doğar doğmaz Biberon tutar mıı nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim 🌸🌸
seyma0661 yeni_anne2 emme refleksleri içerde gelişmiş olduğu için sadece biberon yeter diye düşünüyorum. Kaşık biberonu meme reddi yapmasın diye bulundurun diyorlar ama zaten meme emmeyeceği için biberon yeterli olur
_Mother_ yeni_anne2 ben biberon verdim ama meme reddi olmasın diye kaşık biberon varmı diye sordular almıştım her ihtimale karşı onla beslendi ilk adımda
myavocado yeni_anne2 bazen cekemeyebiliyor bebekler ne olur ne olmaz kaşık biberon da götürün. Veya enjektor ile de verilebilir ama ben onu becerememiştim, kaşık biberon pratik geldi ilk haftalarda
yeni_anne2 _Mother_ bizim meme reddi olmasın diye bir kaygımız olmuycak ilaç kulanıyorum diye zaten emziremiycem hani biberon alışmasın diye bir durum olmuycak🌸
yeni_anne2 myavocado evett bende alıyım dedim lazim olursa kulanır olmasa da sorun değil eksiği olmasın yeter diyorum teşekkürler 🌸