Meleksu Güzel anneler Bebek arabası alacağım e bebeğin indiriminden yararlanalım diyorum biraz araştırdım mağazaya gidip baktımda Kraftın travel sistem Bebek arabasını alan kullanan tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi nasıl acaba arabaya baktım ama kullananlar daha iyi bilir
bnkmmki Meleksu bizde onu aldık sıfır cok pahalıydı letgodan bes ay kullanılmısını 800 e aldık sıfırlaeı 2850 falandı guzel gözukuyor ama yerde kaplıyor yanı
Deletedmom541 Meleksu evett ben vee kesinlikle tavsiye ediyorum ben indirimde almistim 2900 lira ebebekte tanidiklarimdan biliyorumki cok kullanisli
Meleksu bnkmmki kullanıyorsun yani canım bende begendim sağlam bi araba ama kullanımı nasıl dedim katlanması ve ayakları mesela bazı arabaların hiç dönmüyor zorlanıyor insan ve en önemlisi Bebek içinde rahat mı canım
bnkmmki Meleksu bu fıldır fıldır dönuyor valla ıkı ay sonra kullanmak nasıp olacak o araba baya kullanıslı zaten 360 derece döner özellık bı bunda var sanırım baya saglam yer kaplaması dısında cok guzel👍🏻
Meleksu Deletedmom541 anladım canm güzel günlerde kullan bende alacağım İnşAllah bu e Bebek indiriminde 1600tl geliyor