Anniskoo0634 Benim 19 haftalık +4 kiloyum♥️ Nasıl gidiyor hareketleri hissetmeye başladınız mı ? Birde bebek gelişimi durumlarınız nasıl benim 3 hafta nerdeyse önde ilginç ama sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum ondan sanırım 🤭 🧿♥️♥️♥️
aleynaozalpp14 Anniskoo0634 bende 20+6 yım canım yarın 21 olacağım tam kendim 6-7 kilo aldım tam doğumdan sonra inşallah veririm sezeryan olacağım bebeğim de en son gittiğimde 1 hafta önce doktor kilosu iyi demişti
Anniskoo0634 Aise2861 evet her gittiğim de olumlu duygular ile gidiyorum vesveseden ve olumsuzluklardan uzak mi şekilde zaten ve masallah hep güzel yorumlar alıyorum bi sorun yok şükür ♥️
Anniskoo0634 Aslaninannesi_ ay sorma bu defa devlete gittim ayak üstü direk yolladı bilgi bile vermedi kendim zar zor Biseyler sorabildim oyüzden pek bilgi alamadım maalesef
Mucizeeanne Melikeakkc ayyy sııznle aynı durumdayız bugun tartıya cıktım ve 69 kılo olarak cıktım 61 olarak hamıle kalmıstım bugun kendıme bıraz sıkıntı bıle yaptım acaba cokmu aldım dıye 🙈
Anniskoo0634 Zehra_nergis gayet normal ya Allah aşkına hiç kilo almiycaz mı sanki kocaman plsesanta var , kan basıncı ve ödem var e bide Bebis var 3 kilo gayet normal bu üzülme işareti ne Allah aşkına 😂
Zehra_nergis Anniskoo0634 yarım rahimli ve serklajlıyım doktorum fazla kilo sıkıntı dedi o yüzden o işaret ilk gebeliğimde bu haftalarda 1 kilo almıştım önümde daha 5 ay var şimdiden bu kiloyu aldıysam son haftalarda daha fazlasını görürüm
Melissayda @Anniskoo0634 19+4 haftalık +4 kg ile yola devam 😂 ilk gebeliğimde 20 kg almıştım bunda dikkat ediyorum 🥲