Nursotu Kızlar 3 Ocak son adet tarihim adetlerim düzenli değil ama her ay oluyorum mutlaka genel olarak 27 günde ama bazen 30 33 olabiliyor 23 ocakta doktora çıktım yumurtalarımı gösterdi hatta 6 adet dln dedi rahim gayet iyi pcos yok dedi ama suan büyüyen yumurtan da yok ya geçmiş dedi ya da önünde dedi bu ay ovulasyom yapmadım sadece 3 kez fln yaptım bu attığımı da az önce yaptım bugün az azda olsa akıntı geldi çamaşırıma ama yine pik değil doktor bir sorun yok desede sanki hiç pik görmüyorum gibime geliyor neden olabilir . Uygulama 30 Ocak gösteriyor adet tarıhimi ama geçen ay 33 son sonra oldum yine öyle olursa 4 Şubat gibi adet günüm genel olarak ortalama 27 günde bir oluyorum bazen şaşıyor
Mavipatik Pik değil gibi duruyor. Ve tek testle anlamak zaten olur. Geçen ay düzenli yaptınız mı testleri?
Nursotu Mavipatik iki ay yaptım birinde pik göremeden adet oldum diğer ay yine yaptım pik gördüm bu ay yapmıcaktım aslında elimde üç tane vardı ara ara denedim 😔 ama sanki hiç yumurtlamıyor gibi hissediyorum
Mavipatik Nursotu kaçıncı günde gördünüz pik. Ben geç görüyorum mesela yumurtlama 20. Günde görüp hamile kaldım en son. Düzenli 28 27 günde adet oluyordjm. Bence birkaç ay daha ovülasyon deneyin derim birinde görmedim dediniz bir ay daha yapın bence az cok hangi günlerde kacıncı günde yumurtlama oluyor öğrenirsiniz 🌸
Nursotu tuba-berfin her gittiğimde soruyorum aslında doktora yumurtlamıyor muyum diye adet görüyorsan yumurtluyorsun dedi ama büyüyen bir yumurta yok dedi ya geçti ya da önünde dedi ama adetim de yaklaştı her ay aynı sıkıntıyı yaşıyorum
Nursotu tuba-berfin evet başka bir doktora daha gözükicem inşallah 🙏🏻 önceki yaptığım iki teste göre daha koyu bu adete bu kadar yakın yumurtlama olur mı
tuba-berfin Nursotu olabilir ben ogluma o sekildr hamile kalmıstım yumurtlama olmuyor adetim geldi diyip bırakmıstım bıraktıktan sonra hamile kalmışım. Gec döllenme oldu
Nursotu Merveemctgcl adetim 30 Ocak gözüküyor en fazla 3 4 Ocak olabilir adete bu kadar yakın yumurtlama olur mı
Nursotu Mavipatik iki kez yaptım birinde hiç pik göremedim diğer ay adetten hemen 3 gün sonra pik gördüm en son adetim 33 gün sonra oldu hatta geç oldu diye test yaptım yalancı pozitifmiş 😔 bu ay yapmadım elimde 3 tame vardı ayın 23 doktora gittiğimde 6 yumurta saydı ama büyüyen yok dedi ya yumurtlamayı geçmişsin ya da önünde dedi ama 30 u adet günü olarak gözüküyor her ay yumurtlama olmuyor galiba bende diye üzülüyorum valla 😔😔
Mavipatik Nursotu bebegim herşeyin bir vakti zamanı vardır canını sıkma 💞🥹 sen birde başka doktora göründe bakalım ne diyecek
Ebruebos Canım 2,3 saat hiç bişey içme idrar seyrelince belirgin çıkmıyor testte. Bende innovita kullandım 1 saatlik sıvı almamayla 2,3 saatlik almama fark ediyor. Belki o yüzden yumurtlamıyomuşsun gibi oluyordur
Nursotu Ebruebos evet belki o olabilir aslında dikkat etmeye çalıştım ama yanlış yapıyorum heralde bir şeyleri cok teşekkür ederim 🤩❤️