Zakine Batikon sursem olurmu acaba bisey surmek gerekli,bide sutumun artmasi icin napmam gerek kizlar 🙄 1 haftalik dogum yapdim .
fairytale_ Zakine sık sık emzirmeye calis canim sutun gelmese bile emzir emzirdikce sut geliyor gunluk 3 litreden fazla su iç çok yemek sütu arrttirmaz sadece kalitesini arttirir yani güzellestirir yagli yapar. Bol sivi alimi almak sutu arttirir🥰gobek baginada bisey surmedim ben doktorum surme dedi
Asilzedemom Zakine kuzum Hoşap boza yulaflı şeyler bide dut kurusu artırır sütünü benjm bebegime bişey sürme dedi doktor ama burda cogi kadina alkollü biseyler vermiş onunla temizliyoardi
Asilzedemom Zakine birde helva var bu tahin helva ben bide yanıma 1 litrelik pet şişe koyardım gözümün önüne sürekli içerdim suyu ve Şükür 3 yıl emziridim nasip ikinciye artık ve bunları yapıp 1 yılda kalanı sagip buzluğa attım
Glhayat_54 Kaliteli seyler ye yememezlik yapma bulgur pilavı boza,yeşillik vs. Yemeklerinide az az kimyon koy gaz için iyi oluyo ve bol bol su iç su içtikce göğüsünün dolduğunu sertliğini anlayacaksın..
Babymom07 Zakine canım hiçbir şey Sürmene gerek yok ama bugün düştüyse yarın banyo yaptır. Benim kızımın kanadı 3 kere yaktırmaya gittik. Bazen olabiliyormuş korkma yani. Doktor bir şey sürün falan demedi kendi kendine geçiyor. Sütünü en çok tabi ki su arttırıyor sürekli su iç. Aşırı katı beslenme komposto hoşaf tarzı şeyler de bolca sütün olur inşallah. Göğüslerini ılık suda yıka süt kanalların açılır.
Zakine Babymom07 banyoya cok erken degilmi ya kiyamiyorum daha bir haftalik bi 20 gunluk olsun diyorum, kış vakti ya soguk usuturumdiye korkuyorum🥺
Babymom07 Zakine bebek ilk 40 gün içinde banyo yaparak büyürmüş yaptır bence evin ısısını ayarla ben hep oturma odasında yaptırdım sıcacık zaten 3 4 dk falan sürüyor rahatlıyorlar hemde güzel uyuyorlar bence ihmal etme canım üşütmezler inşallah biz 3 4 güne bir banyo yaptırıyoruz 5 aylık daha hasta olmadı çok şükür 🥰
zge13 Zakine benim ikincide babası oyun oynarken taktırdı yarısını yazık yavrum kanatmıştı dipten ama öylece kendi kurudu düştü hastaneye götürmüştük bir şey olacağını sanmam ama içiniz rahat etsin diye solüsyon yazıyorum dedi onu kullandık bir süre düşmesi uzun sürdü ilki kısa sürmüştü. Düştüyse yıkamanızda sakınca yok bence hava soğuk ama 22-23 derecelik havada yarım kova suyla yıkarsanız o da rahatlar anne karnı gibi hissiyat verir mutlu olur öyle de düşün gazı varsa gaz ataklarına da iyi geliyor diye duymuştum bende günlük duş aldıran bir anne hiç olmadım ama şu gaz olayı 3. De çok olursa biraz denemeyi düşünüyorum. 😀