Bebito007 Sevilaysev Bende tam 12 haftalıkken yoğun bir kanama yaşadım ve bebek düştü diyerekten doktora gittim. Allahtan bebeğimin kalbi atıyordu. İkişer dozdan 5 tane iğne verdi ve 2 kutu fitil. Geçen kontrolüm vardı kanama alanım hala devam ediyor. Bol bol dinlen derim şu an 14 haftalığız
Ilayda12345 Sevilaysev 13. Haftamda yoğun kanamam başlamıştı 1 gün hastanede yattım progestan başlandı 2 ay kullandım 2 ayda zor geçti kanama alanım şuan 36 haftalık hamileyim 😊
Serife2709 Sevilaysev 11.haftamda bende yogun kanamyla gittim kanama alanım vardı rahim içinde perinatolojiye gittim plasenta da da kanama cıktı bence bi perinatolojiye gidin derim ben o kanama alanlarıyla 31 haftalık oldum şuan korkmayın bol bol istirahatle düzeliyor inşallah
Sevilaysev Kanama çarşamba günü olmuştu, hastaneye gittik o akşam hastanede kaldık, iğne ve hapa başlandı, benim sadece merak ettiğim benzer yaşayan var mı
Sevilaysev Aynen öyle yapıyorum, bugün doktora gittik kanama alanı halen daha var dinleniyorum size da çok geçmiş olsun inşallah ikimizin de geçer
170420 Sevilaysev bnmde 11+4teyim bugün bendede aynısı yaşandı acile gidemiyorum eşim yok sabah gidicem ne dedi doktorunuz size neden olmuş
170420 Sevilaysev cnm bn gittim bebeğim vefat etmiş insalah sen sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 🤲
Sevilaysev Ilayda12345 çok şükür olsun..kanama gelmiyor ama kanama alanı gözüküyor ben de progestan içiyorum geçsin istiyorum
Sevilaysev Ilayda12345 çok teşekkür ederim…stres yapmamaya çalışıyorum ama kanama alanı neden geçmiyor diye düşünüyorum hep
Ilayda12345 Sevilaysev bende kendime çok stres yapmıştım psikolojim bozulmuştu o dönemlerde ama şuan boşunaymış keşke kendimi o kadar sıkmayıp anı yaşasaymışım diyorum bence siz böyle yapın zehir etmeyin hamileliğinizi kendinize Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Fdmry Sevilaysev 17.haftada kahverengi kanamam oldu doktora gittim sorun olmayacağını söyledi dinlenmemi söyledi çok hastaydım ateşin 38 i geçmesin dedi Bide öksürme burun silerek ıkınma gibi durumlarım oldu İnternete baktığımda bir çok kişi yaşıyor bu durumları ve sorunsuz hamilelikleri ilerliyor
Beybimelisa 11 haftalıkken gece bir anda kanama oldu kıpkırmızı taze kan. Hemen hastaneye gittik iğne vurdular. Doktora gittim sabah kanama alanı var ama ciddi gözükmüyor bebek sağlıklı 1 ay kendine dikkat et yorulma dinlen dedi. Hap verdi duphaston. 3 kutu verdi hepsi bitecek dedi Açıkçası 4 gün içtim sonra yan etkilerine baktım ve icime sinmedi bende bıraktım içmeyi. Kimseye söylemedim ve Allah’a şükür bebegim de bende sağlıklıyiz bebeğim sağlıkla doğdu 40+3 te