Me_liike Merhaba 2. Hamileyim 9 haftalık olduk ara kanamalarım var bel ağrısı karında kasılmalar çamaşırda ıslanmalar sık sık ve progestan verdi doktorum sabah aksam kullanıyorum şuan çalışıyorum ama rapor verdi bu hafta için bir hafta daha evdeyim ve 2 hafta sonrada doktor kontrole çağırdı sıkıntılı haftalar duanızı eksik etmeyin nolur sizde şikayetler var mı benim gibi problem yaşayan var mı ikili tarama zorunlu mu yaptırdınız mi ?
kardelenimm Me_liike merhaba bende yaşadım aynı sıkıntıları 7. Haftamda şuan 13 oldu bile. Bol bol dinlenin geçer inşallah çok geçmiş olsun. bugün yaptırdım testleri zorunlu değil tabiki ama yaptırmakta fayda var bence.
Talentedmom Me_liike 11 haftalık hamileyim 12.haftada 2 li tarama için gideceğim mide bulantılarım hala geçmedi cinsiyeti de daha bilmiyoruz
NoName_ Me_liike 9+3 olduk 8+4de kahverengi lekelenmelerim başladı doktorum kanama alanı görmedi bebeğim sağlıklı çok şükür. Eşimle kan uyuşmazlığımız var ondan sebep olabileceğini düşünüp bir takım testler istedi onlarda temiz çıktı progestan filanda başlamadı ☺️ ikili tarama testi de yaptıracağım randevum 11+3 denk geliyor zorunlu değil ama doktorunuz belki onu yaptırmazsanız diğerlerinden birini isteyebilir üçlü ya da dörtlü
hyhyk Me_liike merhaba 10+2 olduk sırtımda kaşıntı ve çatlaklar oluşmaya başladı en son 7. haftada doktora gitmiştim ve kalp atışını duymuştum tekrar randevum 1 hafta sonra ama aşırı merak ediyorum 😀 doktorum 1 ay sonra gel dediği için hastaneye de gidemiyorum ama 1 ay çok uzun bir süre :)
Me_liike kardelenimm inşallah bizde o haftaları görürüz teşekkür ederim canım İnşallah maşallah dizede cinsiyet öğrendiniz mi
Me_liike Talentedmom geçmiş olsun canım bulantı bendede var süt ve sade tahin yiyorum ve naneli şeker tavsiyemdir
ElaG Talentedmom Bende 11+4 haftalık hamileyimm pazartesi gitmeyi düşünüyorum 12+1 olacak o zamana bakalımm, çok heyecanlı bir tık da streslii 🫠
Ozgesi 9+3 mide bulantısı için prilam kullanıyorum kanamam hiç olmadı fetal DNA yaptıracağım öneriniz kac haftalıktan yapmam gerek birde çamaşırda ıslanma bendede oluyor sebebi nedir
Me_liike Ozgesi doktoruma sordum ancak progesteron kullan diyor bilgi vermiyor internete baktığıma göre kese büyüdükçe rahim idrar torbasına baskı yapıyor idrar kaçırıyor olabiliriz diye tahmin ediyorum
Sinemissttt Ozgesi merhaba bende 9+3 , prilam kullanıyorum sabah akşam. Fetal dna bende yaptırıcam hangi firmaya yaptıracaksınız
Sinemissttt Ozgesi akıntı normal bu arada. Rahim genişlediği için bebek kendine rahat ve güvenilir yer açtığı için oluyormuş
rummglmz Merhaba 8 haftalığım ölümüne kusuyorum ENERJİM SIFIR hep yatmak istiyorum içimde hep bir ağlama hissiyatlı var ne zaman düzelir hiç bilmiyorum
Me_liike rummglmz çok geçmiş olsun canım 12 haftadan sonra rahatlarsın inşallah ağlama istediği bendede hep var annelik duygusu hamileyken daha başlıyor
Melekyeni 12+4 ettim hala bulantılarım bazen mide yanmalarım var kese etrafımda da kanama göründü 🫤 şuan dinleniyorum 14. Haftamda kontrolüm var inşallah kanama alanı yok olmuştur
Me_liike Melekyeni ah ah valla günler o kadar yavaş geçiyor ki bana kese etrafı kanama alanı varmis bende de birden fazla o haftalara kadar inşallah biter ve bir daha olmaz bel ağrısı çok oluyor bende hemen yoruluyorum ilaç kullanıyor musunuz inşallah Rabbim şifa versin bebeğine de sanada canim
Melekyeni Me_liike amin canım teşekkür ediyprum hiç ilaç vermedi benim hamileliği ilk öğrendiğin günden beridir aşırı bel ağrım var hele temizlik yapmışsam ayakta durmuşsam uzandığımda çok zor kalkıyorum
hemsireblog1 Prilam önerdiler bana. Çok şiddetli kusma bulantı başlamıştı bende de. Gece 2, gündüz 1 tane içiyorum. Biraz uyku yapıyor ama baya kesti açıkcası. Sorun isterseniz bi. Konforum arttı kullandığımdan beri
Ozgesi Sinemissttt sabah görüştüm 12.500 tl fiyat verdiler 10. Haftamda evden gelip kan alınacakmış . Genetic diye evin firma olduğunu söyledi
Zeynepkab 11 haftalık hamileyim bugün koku hassasiyeti çok fazla var buzdolabını açamıyorum mide bulantıları bi gidiyo bi geliyo uyku halinde azalma hissediyorum daha dinçim sanki iki gündür benim ki bu şekilde