Iydrnjg İki tane kızım var büyük kızım dört yaşında babasına çok düşkün küçük kızım dört aylık bakalım kime düşecek sizce kız evladı babaya düşkün mü erkek evladı anneye düşkün mü💁🏻♀️🥰🫶🏻
Ebru_ebru Iydrnjg İlk bebeğim daha doğmadı ama çevremden duyduğum ve gördüğüm kadarıyla doğru kız babaya , erkek anneye düşkün derler.. ☺️
Alisde Iydrnjg 5 yildir oglumla ask yaşıyoruz yani bana olan sevgisi merhameti asla kıyamaz kusemez hep yanımda olsun ister tam bir sevgi yumağı ama babasinada ayni zamanda düşkün sadece benle farkı cok daha sevecen cok daha sakin yaklaşımlı 💗
Mucizeem__ Iydrnjg hadiii yaa 😂😂 biz 6 kızız hepimiz babaya tek erkek var oda anneme annemde ona düşkün 😂❤️
Rumeysaeliz Iydrnjg benim 2,5 yaşında bir kızım var aksine bana daha çok düşkün oglus kime düşkün olacak bakalım
Yetersukrbck_0618 Iydrnjg bir kızım var tam tersi bana çok düşkün bensiz yapamıyor diyebilirim bir yere gittiğim zaman babaannesinr bırakıyorum sürekli anne nerde diye soruyormuş babasına da tam tersi zorla öptürür kendini zorla sevdirir felan