cnrbia 7 haftalık hamileyim hem midem bulanıyor hem yanıyor bir şey yedikten sonra ağzımda ekşi tat oluyor neden oluyor böyle olupta çaresini bulan var mı 😂😂 mide bulantısı için hap kullanıyorum
Aydn cnrbia aynısı bende var geçmiyor naparsam yapayım gene başlıyor ağzımın içi eksiyor ve bulantı yapıyor bana soda deniyorum o biraz iyi geliyor bolbol su ama genede var berbat bisey
Gulcee9 cnrbia Bende de durumlar ayni bende 7. Haftadayim hem midem yaniyor hem siskin hemde surekli bir bulanti hali var.
Zeynep1401 cnrbia evet oluyor ileriki haftalarda da oluyor ben sık sık dişlerimi fırçalayıp rahatlıyordum
Gulcee9 Aydn Ben sodayi da icemiyorum zaten su daha fena hiç içemiyorum icine limon atiyorum ancak o sekilde birazda olsa su icebiliyorum.
Gulcee9 cnrbia Evet su bile icemiyorum boyle sanki midem surekli sis gibi ve asiri gaz oluyor. Bir tek sabahlari sis degil ama uyaninca da bulanti yogun.
Hasret_Erkan cnrbia 28 haftalık olduk hala ağzımın tadı bozuk tam bitecek dedim tekrar başladı çok kötü bir durum ya çaresinide bulamadım 😓
Elifimsib cnrbia 23+1 den bildiriyorum ağızdaki o kötü tat eskisi kadar fazla olmasa da devam ediyor maalesef🥲bu arada hala uyku öncesi bir tane prilam kullanıyorum yoksa diğer gün aşırı bulantı oluyor. Başlarda günde 4 kere kullanıyordum gerçi buna şükür
cnrbia Hasret18ayaz insanın hayat kalitesini gerçekten çok düşürüyor yemek yemek bile istemiyorum bende 😏