Bensuy Canım benim öncelikle hiiiç stres yapmamaya çalış. ne kadar pozitif girersen o kadar rahat çıkarsın. asla acın olmıcak demiyorum, dayanılmıcak bi ağrı değil, kendini insanların kötü sezaryanlarıyla sakın kıyaslama. sakıın🌸 ilk yürümeye kalktığında için bir değişik olucak, korkma. dik yürümektende korkma dikişkerim açılır korkusuyla. (kesik olunca, insan korkudan 2 büklüm yürüyor yeni ameliyat oldum açılırsa korkusu)
o ilk yürümeyi yaptıktan sınrasında hiiç bişey yok. bol bol su iç, ve en en en önemlisi yürü. sakın çok uzun saat yatma. sık yürüyüş yaptıkça kendini daha da dinç ve ağrının gittiğini hissediceksin. eğer sabit durup oturursan sürekli, ağrını x10 hissedersin. yürümek, sezsryanı iyileştirir. gazını çıkarmanı sağlar. vucudun rahatlar🌸 annenlere söyle yanında hakki zeytin yağı getirsinler 1 kaşık kadar yersin, sonrasında içindeki o sezaryan kalıntılarını rahatça büyük abdest şeklinde çıkarırsın yavrum.
türk kahvesi makinası koyabilirsin, kafein zihni açıyor rahatlatır. 1 fincan sadece