akkaya_1234 Selamın aleyküm anneler bana yardımcı olursanız sevinirim dün kontrol vardı bebeğin suyu azalmış sınırda dedi doktor ne yapsam suyu artar normale döner tavsiye leriniz nedir böyle bir şey yaşayan oldu mu ne yaptınız
_biranneadayi akkaya_1234 Doktorum suyun az diyince eve geldim katı meyvesuyu sıkacağında iki kilo havuç sıktım. İçine az bi limonla üç dört gün onu içtim bir hafta sonra tekrar gittiğimde suyun çok güzel artmış demişti. Havuç suyunu da burdan duymuştum kesinlikle işe yarıyor
Tugceelanaz akkaya_1234 Havuç suyu , bol bol su iyi gelir inşallah 3 hafta daha suyu yetse iyi olur . Çok yorma kendini oda etkiliyor
akkaya_1234 Tugceelanaz ya dinlemek iyi geliyosa aslında çok da yorucu şeyler yapmadim ama su az içtim bu ay ondan belki
akkaya_1234 Aslaninannesi_ deveci armudu ilk defa duydum bu mevsimde bulunur mu bizim burası kar kış armut yazin oluyo da teşekkür ederim cevabınız için
Girlmama akkaya_1234 havuç suyu iç taze sıkılmış içine elma da karıştırıp tadı da gayet güzel ve gerçekten arttırıyor
Ggullkara 36 gibi bana da suyun azalmış denildi ben de havuç suyu içtim diğer hafta gittiğimde su normal seviyeye yükselmişti