Silakadir14 Kızlar detaylı ulturasyon devlette çekiyorlar mı bana perinatoloji bölümüne gitmem gerektiği söylendi, ve gün veriyormuş bu gün ne kadar sürüyor daha önce devlette detaylı ulturasyon çekenler var mı aranızda özel çok pahalı söyledi 3.500 dedi
Parinas Silakadir14 eğitim araştırma Hastanesi’nde yaptırmıştım ben. Ama önceki gebeliğimde çook geç tarihe gün vermişti perinatoloji mecbur özele gitmiştim. Perinatoloji varsa hastanede bi an önce randevu sırasına girin bence vakit kaybetmeden
Mavisannexl Silakadir14 Ben devlet hastanesine gidiyorum 16 haftalikken randevu aldım Haftalara denk gelmesi açısından şubat 12ye verdiler randevuyu bakalım
Silakadir14 Parinas bende sıra olduğunu yeni öğrendim ve 2 hafta sonra için çektirmem gerek hata yaptım ya şimdi çok uzun sürecek
Parinas Silakadir14 o zaman özele mecbur kalabilirsiniz. Perinatoloji yerine radyoloji uzmanı da bulabilirsiniz. Onlar daha uygun fiyata bakıyorlar en az perinatoloji uzmanları kadar da detaylı bakıyorlar
Parinas Silakadir14  Benim doktorum buydu. Belki yakınsınızdır diye atayım dedim
aslanmommy Kizlar alakasız olacak ama sabah gitmek dahami iyi olur devlete gidecem.bende 10.40 aldım randevuyu genelde hep sabah saatleri dolu bakma açısından dedim zaten saat aralıkları 20 dk 10.00 da var 10.20 de sonra demekki 20 dk sürüyor bakması
Parinas aslanmommy bence önemi yok yaa. Uykuya her zaman diliminde denk gelebilir. Ki gelse bile doktor uyandırıyor bebeği
melegim01_ Silakadir14 ben devlette yaptırdım önce normal muayene ediyorlar sonra gün verdiler yarım saat surdu hatta resim bile cektırdiler gayet ılgılılerdı
aslanmommy melegim01_ bende devlette yaptıracağım ama gideceğim hastansye ilk defa perinotoliji bolumunicin gideceğim randevu aldığım gün detaylı yapmicaklarmi bana başka güne mi verecekler 21haftamda gidecem o güne randevu aldım o gün bakmazsa bana aradım hastane bilgi vermiyor
aslanmommy Parinas anladım canım teşekkür ederim birde randevuyu MHRS den aldım ben gittiğim gün muayene etmicek mi perinotoloji beni sonraya gün veriyor yazmislarda öyle birşey olurmu tam haftama aldım 21 hafta
melegim01_ aslanmommy devlette önce muayene ediyorlar cnm merak etme sen kac haftalık oldugunu söylıyırusn hafta gecmeden sana randevu olusturuyorlar
Parinas aslanmommy genelde gittiğinde randevu verirler ama belki küçük şehirlerde falan hemen alıyorlardır hiç bilmiyorum. Bi hastaneye arama imkanınız varsa arayıp sorun bence. Yoksa daha erkene çekin randevunuzu çekebildiğiniz kadar