Nursahergun 2 veya 3 ,🤗😁 çok kardeş bağlı olur bı yandan oğlun varsa kız kızı olan oğlu olursa yeter bence 😝😍
Eyluleyluleylul Sena-cy00 1,5 yaş daha küçük çünkü biraz büyüsün duygularınız değişecek gelişecek oturacak
Sena-cy00 Eyluleyluleylul İnşallah ya nasip tek o yüzden net olana kadar düşünmeyi bıraktım düşününce daha çok karışıyor çünkü kafam 🌸🌸🌸
Eyluleyluleylul Ferda33 ne güzel demişsiniz önce olmayana versin diye Allah güzel kalbinize göre versin 🙏
Ferda33 Eyluleyluleylul sağol canım teşekkürler Rabbım herkesin gönlüne göre versin inşallah olmamasının ne kadar zor olduğunu biliyorum çünkü oğlum geç geldi ama şükür geldi Rabbım bu cuma gecesi tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu🤲🌸💙
Alyadnz33 Iydrnjg 1 kızım var 2 inci yolda oda erkek ama 3 ideal benim için Allah’ım isteyenlere versin ama 3 üncüyü uzun süre düşünmem
3coocukluannee Htccndn Geçer inşaAllah canım ayağının altında limon,sarımsak,bide zeytinyağı yapıp sürüyorlar ya canım araştır istersen bebeklere olur mu bilmiyorum da 🌸
Htccndn 3coocukluannee İnşallah canım araştırdımda çok iyi değilmiş o canım ya sarımsak yanığı olabiliyormuş
Sena-cy00 Iydrnjg Nasip inşallah ya hayırlısı ne ise o olsun, düşününce kafam çok karışıyor çünkü bu konuda henüz net olamıyorum 😶😶
Derya034 Iydrnjg bence insanın bir kardeşi olmalı kapısı çalınmalı anne baba fefat ediyo yanlız kalsın hiç istemem kimseden kimseye fayda yok benim düşüncem
Sdanur1 Iydrnjg 1 tane 😄 dogurayim bunu sanirim 19 haftadır sürekli kusan biri olarak ac geze geze daha fazla bünye 2.acligi kaldırmaz 😄
Asilzedemom Yetgineslihan beni sen daha iyi anlarsın canım o zaman sistem değişti kpss calisacaktim bulantidan oğlumu okula bile götüremedim şimdi de gitmek istemiyor çocuk ama yeni aistemde umudum vardı ama işte calismayinca istediğin kadar dua et bişey olmuyor
sehnazz000 Iydrnjg ilk çocuğumu büyütürken 1 çocuk ideal diye düşünüyordum şimdi 2 diyorum en azından beraber oynarlar bende rahatlarım (umarım) o yüzden 2 bide bu devirde maddi durumun iyi olsa bile çocuk büyütmek çok masraflı 2 ideal ya 😁