Burnosunn_annesi As38- hayırlı olsun canım bu daire içine aldığı organı mı benimde öyleydi bende şimdi farkettim😂
GirlandBoy_Mom As38- yaa maşallah sağlıcakla gelsin inşallah🤲 🧿💙benimde oğlum oluyor Doktor’um ilk tahmini 11+6 da yaptı ve değişmedi
AdaEcem As38- sağlıkla doğsun 🤲darısı hayırlısı bana olsun🤲 sağlıklı olsun. Kaç haftalık, 13+3 doktor cinsiyet söylemek istemedi belli olmaz diye
Ranni As38- hayırlısı olsun inşallah bende yarın gideceğim ama tabi bizim daha çok küçük doktorunuz kim bu arada
As38- Reyhan07 kese soldaysa erkek diyorlar sağdaysa kız ama tam bilmiyorum canım forumda tahmin edenlerden okuduğum kadarıyla bide kese yuverlaksa kız çıkıntılıysa erkek diyorlar 🤷♀️
As38- Burnosunn_annesi evet öyleymiş baktı cinsiyeti dediler mi dedi yok hocam sadece tahmin yürüttüler iki kere erkek dendi dedim evet yüzde yüz erkek dedi başka doktorlara da sormuştum ikili test yapılırken
Ranni As38- ben buralı değilim hastane işi beni çok zorluyor aslında o yüzden ilk sıra bulduğumdan devam ediyorum 🤭
Burnosunn_annesi As38- benim de doktor erkek dedi burada okudukça psikolojim bozuluyor değişiyor😂😂 çok şükür değişmesini istemiyorum benim de iki kere söyledi en sonda emin olarak söyledi🤭
As38- Burnosunn_annesi evet evet erkek değişmiyormuş genelde devlete gidiyorum 16dan önce kesin demiyorlar bazı doktorlar tahmin bile yapmıyor kız bebek değişiyormuş çoğu zaman
Burnosunn_annesi As38- Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin amin🤲🏻🥰
As38- Ranni valla sabahtan akşama kadar beklediğim bile oldu özele güç yetmiyor maalesef yoksa çekilecek değil ne yalan söyleyim ilgi iyi doktorların ama çok kalabalık
As38- GirlandBoy_Mom sizede maşallah 🩵🧿 çevremde hep erkek benim gönül isterdi kız olsun ilk bebeğimiz ama Allahın takdiri kız çocuğu rahmet erkek çocuğu nimet derler 😍
Ranni As38- yalan konuşacak değilim özele gidecek imkanım var ama ben aynı hizmeti devletten de aldığım için özele gitmeyi tercih etmiyorum ha gitmek gerekir gidersin ama o paraları evdeki çoluk çocuğa harcamak daha makbul geliyor bana