Mervecfbs Kızlar 37+4 deyim ama göğüslerimde ağrı veya büyüme yok etrafımda herkes soruyor var mı diye sütüm olmayacak mı bu yüzden mi yok
Srp53 Mervecfbs 36 haftadayım bende de yok olması mı gerekiyormuş. Yani en başta hassasiyet vardı ama hamilelik ilerledikçe kayboldu. Ne alaka ki onunla.
Mrvsmt2502 Mervecfbs ay ne alakaymış ya . Ayrıca sizin göğüslerinizi niye soruyorlar size ne bu özel bir şey deyin geçin. Benimde hiç hassasiyet olmadı doğum yapar yapmaz geldi sütüm.
Mervecfbs Srp53 bilmiyorum benimde en başlarda vardı ama çevreden duydukça acaba bende mi bi sıkıntı var diye düşündüm herkes söylüyor işte süt biriktiği için ağrı olur diye🤷🏻♀️
SenemAnne Başlarda oluyor zaten. Sütünüz gelir doğurunca ben de 37+2 yim bende de bir değişiklik yok büyüyeceği kadar büyüdü zaten başından beri. Extra bir hassasiyet yok artık.
Mervecfbs Mrvsmt2502 çıkıyor mutlaka moral bozacak kafa karıştıracak birileri takmayım diyorum ama ister istemez düşündürüyor. Teşekkür ederim bu arada umarım benimde gelir hemen☺️