Esenn1 Kızlar doktorum çiğ et çiğ köfte tarzı yiyecekleri yasakladı eti çok iyi pişirip yemen gerekiyor dedi fakat canım birkaç gündür deli gibi sucuk çekiyor yesem ne olur ki bir seferlik 🤦♀️
Dderryaa Esenn1 ben yiyorum canım hatta canım benimde istiyor sucuklu omlet istedi canım bugün yicem pişirirsen arada bir bişey olmaz
petitehatunn Esenn1 eldivenle dokun sucuğa çiğken. sonra da kurutana kdar neredeyse güzelce pişir. ondan sonra bişey olmaz inşAllah
Esenn1 Ezgia Anladım şimdi normalde sucuk tarzı şeyler hamilelere zararlı ya birde doktor yasaklayınca tereddütte kaldım
Dderryaa Esenn1 aman herşeyi yeme diyorlar yasaklar daha çok tatlı geliyor sucuklu tostta canım arada fena istiyor kozartık ekmeğin arasına öle koyuyorum iyi marka yersen bişey olmaz inş
Esenn1 gamze2208 toxoplasma diye bir parazit var kedilerden bulaşan ona bağışıklığım varmış sanırım ondan yasak
Tgbatem Hazır çiğ köfteler etsiz o yüzden yemekte sakınca olmuyor ev yapımı orjinal çiğ köfte yasak sucuk da güvenilir kasap ya da marka sucuk bende yiyorum arada ama sosis salam çok sewerim onları yiyemiyorum