Minnakpopus AdaEcem devlette genelde 16-20. Haftalardan önce söylemiyorlar malesef. Ama özellerde 11-12 de bile söylüyorlar bebek net olduktan sonra. Bende bu hafta gideceğim 13+3 de bakalım inşallah gösterir 🤷🏻♀️
AdaEcem AdaEcem ben çok ısrar edince erkek dedi ama emin olamadi çünkü kız cinsiyet böyle olabilir dedi. Kaçıncı haftada gideyim tam öğrenebilmek için
Two AdaEcem . Bana da bakar mısınız kılzar 14.hafta
AdaEcem Burnosunn_annesi ciddi misin, ama bana boş gibi geliyor l. 2 kızım var hayırlısı sağlıklısı olsun gönlümden oğlan geçiyor 🥹🤲
Deniz1006 Burnosunn_annesi bende erkeğe benzettim valla bacağını açmış arasından görünüyor benimki de aynı böyle gözüktü 16. Haftada
Burnosunn_annesi AdaEcem evet bak top gibi Rabbim gönlünden hayırlı Bir şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Burnosunn_annesi AdaEcem aslında top görünce doktor emin oluyo çünkü pipi kordon genelde karıştırılıyo hayırlısı olsun inşallah bana öyle geldi
aydinecemm AdaEcem ben 12. Haftada özelde 13. Haftada devlette öğrenmiştim kız olduğunu. Sizin bebişi de erkeğe benzettim. Hatırlı evlat olsun