serap_momy Merhabalar herkese 34 haftalık gebeyim az önce fark ettim sağ göğüsümden beyaz bi sıvı geliyo hiç ellemedim sildim sadece yine geldi normalmi bi kaç yerde erken doğum riski diye okumuştum tecrübeli annelerden cevap bekliyorum 🥲😊
Merve-metin serap_momy normal canım artık son haftalarındasın benim 25 haftalıktı süt gelmeye başladığında şuan 36+5 haftalığım bugün nişanım geldi korkma sakın elleme sıkma dokunma bırak aksın bişey olmaz ellersen dokunursan o zaman erken doğumu tetiklersin
mervedmrcn serap_momy 20. Haftamda gelmişti sıkmadım dokunmadım hiç hep hafifçe sildim doğumuma kadar hep beyaz beyaz geliyordu ama 39. Haftamda doğum yaptım. Sıkmamanız gerekiyor
Larraa Daha erken haftalarda süt gelenleri çok duydum ve zamanlı doğum yaptılar burada da paylaşılan postlarda da çok okuyoruz aslında. Korkulacak bir durum değil yani. Erken doğum riski olan biri olarak benim hiç sütüm gelmedi mesela tamamen kişiden kişiye değişen bir durum 🌸
fairytale07 Sütün olcak derler. inşallah bol sütünüz olur. İçinizi ferah tutun, sıkılmadığı sürece erken doğumla alakası yok diyorlar ama tabi doktorunuz daha iyi bilir. Vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🌸