asli_13
Sunshinez
Smilesra
OgullarininMelegi
Hepinize ilgili mesajlarınız için teşekkür ederim. o kadar zor bir süreçten geçiyorum ki telefonu elime alıp yazamadım bir türlü. sizin tecrübeleriniz ilaca başlama konusunda yüreğimi ferahlattı. benim ilk gittiğim doktorlar kortizonu kesinlikle önermeyince ilk 72 saat için geç kaldım ne yazık ki. durumum daha kötüleşince görüştüğüm diğer doktorlar hemen kortizona başlamam gerektiğini söyledi ve dedikleri gibi de yaptık. bu süreçte fizik tedaviye gidiyorum ve evde egzersiz yapmaya çalışıyorum. MR da çekildim bu arada mecburen. Bugün nörolojiye sonuçlarımı göstermeye gittim. çok şükür MR da bir şey çıkmadı ama doktor iyileşmemin beklediği gibi ilerlemediğini orta düzeyde bir iyileşme olduğunu, bu sebeple haftaya da EMG çekilmemi istedi. Şimdi onun stresi başladı :)
Tabi bu süreci yaşarken bir de grip oldum ateşim 38.8 lere çıktı 2 gün boyunca, o ateş beni çok korkuttu. sırf bu yüzden doğumhaneye alındım onlarca test yapıldı. İnşallah bebeğime zarar vermemiştir. Yoğun bir idrar yolu enfeksiyonum var üstüne bir de 1000lik bir antibiyotik verdi doktor. Yani bu ara ilaçlara boğulmuş durumdayım. hangi birine dikkat edeceğimi şaşırdım, tek korkum bebeğime zarar vermeleri. Nolur aklınıza geldikçe bana dua edin her gün başka bir sıkıntıyla karşılaşıyorum gücüm tükenmek üzere..
Allah hepinizden razı olsun, şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah canlarım..