Feyzasucu Bızde cınsıyetımız bellı oldu erkenden saglımız herseyımızde ıyı sukur 2 lı testı yaptırdık sonuc beklıyoruz
Yusufunannesi_ Side yok canım ikili testi kendi isteğimle yaptırmadım ve Rabbimin izniyle prensim olacak 👶
lalenur Handan001 bende 13+3 :) benimde hala geçmedi bulantılarim ozellikle sabahlari mahvediyor😐 ama çok şükür 🙏
Sevdaliza 14+2 yiz bulantılar kusmalar geçmek yerine level atladılar 😂 2li tarama yaptırmadım 3-4 yaptıracağız inşallah kilo alan oldu mu aranızda ben 67 ile başladım serüvenime şuan 62 yim inşallah bi süre daha verip sonradan almaya başlarım diye temenni ediyorum 😂😂
Tansuuuu Side oy maşallah kuzuma prenses geliyor demekki sağ sağlim iyi bir sonuç çıksın rabbimin izniyle canım prenses de sağlıkla sihhatle bir avaz da gelmesi dileğiyle 😘🙏
Yusufunannesi_ Side amin canım Rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah 🙏
d190516 Side bizde yaptırdık 🙈cinsiyetimizi de iki gün önce öğrendik oğlumuz olucak inşallah 💙14+4 üz bu arada 🤰
gzmysn Handan001 dramamine diye bulanti ilaci 6 haftaliktan itibaren devam bulantilarim cok siddetliydi devamli kusma ve ogurmekten kanamam oldu ilac sayesinde topladim
Haticekckkk Nurulayn söylüyor 16. Hafta da görürlerse tabiki bazıları erken tahmin yapıyor sorarsanız