Kutsal_koc Merhaba hanımlar bebeğim küçük ve izin hakkım bitti maddi durumlardan dolayı ücretsiz izne ayrılma hakkım yok maalesef ev borçları var. Acaba 1 aylık bile olsa rapor alabileceğim, yardımcı olacak hastane veya doktor önerisi olan var mı :(
lolbebek Kutsal_koc ben en yakın devlete veya ocağa gittiğimde hamileyim sancılarım var diyordum direkt rapor veriyorlardı tabi 2 sene önce bu şimdi kolay olur bilmiyorum
Cosimaniehaus Kutsal_koc diyarbakırda özel bir hastaneden 2024te 15bine eski okulumdan bir hoca almış arkadaşım demişti. Batmanda da farabim hastanesi veriyormuş. Siz telefonla arayıp sorun kem küm ediyorlarsa verirler büyük ihtimalle ama direkt veremeyiz diyorlarsa vermiyorlar. Telefonda zaten direkt veriyoruz demezler. Olmadı aile hekiminden ve acilden almaya çalışın. 7hafta zor bela 5er gün şeklinde aldım.
Kutsal_koc lolbebek ya aslında ben heyet raporu almak istiyorum yani 1 aylık bebeğe bakacak kisme yok çünkü diğer rapor haklarım bitti maalesef
Mry2020 Kutsal_koc küçük özel hastaneler var mı gidip başhekimle filan görüşmeye çalış ücretli verenler oluyor
Mry2020 Kutsal_koc bence danışmanlarını ara sor mutlaka ılımlı olan bir hastane vardır gidip başhekimle yönetimle görüşmeye çalış durumunu anlat zaten ücretli oluyor parasıyla veriyorlar
Kutsal_koc Mry2020 evet evet ücretli dahi olsa almak istiyorum işte birkaç tanesine gidince direk yok dediler bilemedim inşallah ayarlayabilirim keşke doğum sonrası izin hakkımız 8 hafta değilde anne sütü 6 ay deniliyor ya 6 ay olsa da böyle sorunlar yasamasak
Kutsal_koc Cosimaniehaus 2024 de onfiyat ise 2025 de 20 olmuştur biraz yusekmis ama teşekkür ederim yine arastiracagim. Ya toplam 50 gün rapor halkımız var ben 17 gün kullandım geriye kalanı da çalışacağım için yıl icinde lazım olur diye riske atmak istemiyorum çünkü başka izin hakkımız da yok Allah korusun hastalık acil bir durumda felan