Minnakpopus Minikfasulyem_1 bende şuracıkta bekleyeyim bi kaç tane baktım trendyoldan ama hala emin değilim.
babyandmomy__ Minikfasulyem_1 ben sırt çantası gibi olanları hiç sevmiyorum little gusto markasını aldım bebek arabasına takılıyor şimdiden kullanıyorum çok rahat 😂
Tosbalak Minikfasulyem_1 brandbaby aldım bölmeleri çok kullanışlı ve kumaşı kaliteli geldi bana bir bakın isterseniz
Minikfasulyem_1 Minnakpopus bende aynı şekilde favorimde brandbaby ve pregonun çantaları var ama kararsızım açıkçası
Melekyeni Elele almıştım ilk hamileliğimde kaç kere makinede yıkadım hala taş gibi kalitesi çok iyi benimkinde stok yok ama Elele markasına bakabilirsiniz
Minikfasulyem_1 Melekyeni baktım oraya ama pek beğenmedim onun çantalarını 🥺 teşekkür ediyorum yinede
Minikfasulyem_1 babyandmomy__ önerinize bi bakayım ama bende sırt çantası modeli daha kullanışlı olur diye düşünüyorum
Cansu65 Ben de Puredu aldım henüz kullanmadım ama kaliteli ve kullanışlı görünüyor. Bütçem olsa MCD Bag alırdım
Minikfasulyem_1 Tosbalak favorilerimde brandbaby çantaları var evet onu değerlendireceğim teşekkür ederim 😊
HuzurDenizim Merhaba 🌺 brandbaby’nin bu modelini tercih ettim ben , kalitesi gerçekten çok güzel ben çok beğendim 🤗
Minikfasulyem_1 HuzurDenizim merhaba☺️ bende araştırmalarım sonucu bu çanta ve prego jasmin modeliyle arasında kaldım prego biraz küçük gibi geldi bana sanırım bunu alıcam
HuzurDenizim Minikfasulyem_1 bende prego ile ikisi arasında kalmıştım 🤗 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz çok guzel