miavgunlugu Benim için doğum tarihi çok önemliydi. Çok şükür Rabbim nasip etti, ilk deneme de hamile kaldım. Paylaşmakta boynumun borçu… öncelikle kadın doğuma muayene oldum, kist vs var mı diye. Tahlil verip değerlerime baktırdım eşime de ben gittim bende sorun yok eğer olmazsa sorun sendedir bilesin dedim ve böyle deyince hemen o da test verdi 😂 onda da sorun yok. İşin bu kısmını halledince sağlıklı beslenmeye başladık, kola, paketli gıdalardan uzak durmaya çalıştık zaten bende eşimde sigara alkol kullanmıyoruz. Protein destekli sabah kahvaltıda yumurtalı ara öğünde kuru yemişli sağlıklı beslenme planımız vardı. Ben yürüyüş ve egzersiz yapıyordum eşimde spora gidiyordu. İnternetten çakşır kökü suyu sipariş ettik son günler onu içtik. Yumurtlama testi ile 1 ay önce kendi yumurtlama günümü öğrenip bir sonraki ay testi yine uyguladım ve 15. Gün ilişkimiz oldu. Öncesinde duş aldıktan sonra tuzlu su yaptım çıkarken döktüm, abdest, namaz, dua ettim. Rabbim isteyene nasip etsin şuan 37. Haftadayız. Oğlumu bekliyorum.