Zeynep66_ Yareninannesii OMEGA 3 folik asit bence çünkü sadece polikasit deil çinko balık yağ demir b 12 vitaminleri ve daha fazla vitamin bulunduruyor
Talentedmom Liddle_mom doktora danışmasına gerek yok ki ilaç almıyor sonuçta ek takviye edici gıda doktora gitmeden de alınabilir
Leylabngll BabyOzuak mrblar folicus plus mu kullandınız ıse yaradı mı sızde bende yenı başladım ona bugün 8. Günüm kullanalı burdan kımsenın bunu kullandığını gormemıstım lütfen yardımcı olur musunuz etkısı nasıl
Yareninannesii Zeynep66_ gebelik öncesi degilmi başka bir bilgi verdimi ilaçla ilgili eczaneye sorduk da baya eskilerden bi ilaç güzel dedi
Hellobeybii Yareninannesii gebelik öncesi istiyorsan omepa wm, hem 400 lük folat var içinde hem de diğer vitamin ve mineraller. Yumurta kalitesini de destekliyormuş. Kadın doğum doktorum tavsiye etmişti hamileyim şuanda da kullanıyorum içeriği güzel
Hellobeybii orkidemm_ alabilirsiniz baya araştırdım ben de bunu kullanıyorum , şuan piyasadaki kadın/anne vitaminlerinden içeriği en doğal ve vitamin-mineral formu olarak vücudun en kolay kullanabileceği yapıda bileşenleri.
1tosbikannesi Yareninannesii gebelik öncesi folidoce kullandım şuan hamileyim yine folidoce kullanıyorum 🌸 bununla beraber regenesis maxta etkili oluyor
Hellobeybii orkidemm_ öncesi için de kullanılıyor gebelik olduktan sonra bunu bırakıp , 3 ay solgar folate kullanıp sonrasında buna devam edebilirsiniz. Doktorunuz bilgilendirir zaten
caramel Ocean mummy eczacım önerdi canım kullandığımdan beridir enerjimde uykumda da farklılık görüyorum içeriği zengin fiyatıda çok iyi folidoce sadece folik asit içinde başka bişey yok
BabyOzuak Leylabngll merhabalar evet folicus plus kullandım ve işe yaradı hamile kaldım 🥰🥰 benim ilk gebeliğim bu arada