yyssmmnn Merhaba kızlar şu aralar indirim dönemındeyken göğüs pompası alıyım dıyorum süt olur olmaz bilmıyorum tabiii inşallah olur ama çalıştgım için 5-6 sonra işe başlıcağim için gerekli olur diye düşünüyorum araştırmalarım sonucunda herkesin memnun olduğu farklı bir marka car 😕🤷♀️ Sizin önerileriniz nedir kullanna var mı?
Tubabora yyssmmnn bende kararsızım işe başladığımda aliexpresten alayım diyorum orada daha çok uygun 🙃
deletedmom734 yyssmmnn arkadaşlar ben emziremediğim için avent elektrikli göğüs pompamı satıyorum ilgilenirseniz eğer instadan yazın iowa0063
SedaErylmz35 yyssmmnn Ben hazır indirim dönemindeyken Jokerden aldım dün. 30% indirim vardı Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli 216.99 du.
Slndnz Lansinoh’un elektrikli göğüs pompasını tavsiye ederim. Emzirmeye başladığınızda göğüsleriniz yara olacak ve emzirmek korkulu rüyanız haline gelecek 😅 İşte o zaman göğüs pompası çok işe yarıyor.
Unzile31 Philips Avent tek pompalı olandan kullandım ilk çocuğumda hatta bi ara uyanıkken memeyi almadı sürekli sağıp verdim biberon kullanmadan üç ay falan sonra normale döndü pompa kesinlikle olmalı o olmasaydı meme almayan bebeğime mecbur kalıp mama verirdim belki ama iki yaşına kadar emdi maşallah hiç mama kullnamadan
deletedmom734 Salmanc canım sıfır gibi birkaç deneme haricinde kullanmadım malesef:( fiyatta yardımcı olurum piyasa fiyatına göre sen bütçeni belirle...
Amyleec Ben mamajoonun ikili elektrikli pompasını aldım baya aktif birşekilde kullanıyorum bebeğim doğru dürüst emmedigi için mama aldık ilk ay sonra göğüs pompasıyla düzenli olarak sağmaya başladım ilk başlarda çok az geliyordu ama ne kadar az da gelse yeterki anne sütü de almış olsun diye sağmaya devam ettim sonra zamanla sütüm de arttı şu an mama vermiyorum artik oğlum iki aylık oldu mamajooyu hepsiburadanın efsane indirimlerinden 216tlye almıştım o sırada e bebekte 369 liraydı aradaki farka bakın takip edip hepsiburada ya da gittigidiyor gibi sitelerden alabilirsiniz ben gayet memnunum iyi ki almışım diyorum çünkü oğlum çok zayıftı doğduğunda bu sayede topladı