Serifekeles Baciko test bozuk değilse var benim adetim geçmesine rağmen böyleydi . Kan verip garantileyin isterseniz hayırlı olsun
elanur-ozer Kan zaten 290 larda çıkar muhtemelen bende öyle olmuştu. Kalp atışı veya kese görünmez çok minik olduğu için korkma bu yüzden de :) şimdiden hayırlı evlat olsun
Baciko elanur-ozer ama şimdi iyice kafam karıştı internette artımed için gebelik testi için iyi yorum yapmamışlar
elanur-ozer Baciko kolayı var bi test daha alıp yapın. Bende iki test yaptım ikisi de silik çizgi çıktı ama sonuç olarak pozitif :) olmadı acile gidip kan verirsiniz 2 saat içinden öğrenirsiniz
Kivircikannee Baciko ay herkeste o var bu ara ya canım bu yalancı pozitif çıkartıyor başka test yap istersen
Meridaily Baciko ben de 10 gündür test yapıyorum sen gibiyim. Kendımı o kadsr çok strese soktum ki keske sadece adetım gecıkınce yapsaydım. Bugün gecikmenin 2. Günü mesela🥺 ne zaman kan vereceksın kuzum
Baciko Denizaydin06 ben çok üzüldüm sabah ilk idrarla yaptım hemen çıktı pahalı test aldım negatif cıktı
Denizaydin06 Baciko bende şöyle oldu adetime 6 gün kala artı med yaptım silik çıktı sonra 2 gün geçti üstünden başka test aldı eşim onda negatif çıktı şimdi yine bu marka denk geldi silik çıktı kafam allak bullak yarın adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum
Denizaydin06 Baciko tamam canım yazarım tabi ki ama sen diyince yorumlara bakıyım dedim inanamıyorum ya herkes biz gibi şuan