Oziss [bilinmeyen] ayy ne güzel erkenden ögrenmişsinz ben 13+6 ama doktoruma sormadım oda söylemedi 🙂 çook merak ediyrm ama. İçinize erkek doğuyor muydu 🙂
Oziss Nuran7043 Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙂 genel olarak hamileliginiz nasıl geçiyor ? 🙂
Nuran7043 Oziss amin inş 🙏. Çok kötü maalesef 6. Haftada mide bulantılarım bi başladı hala devam ediyor. Serum hap hiç faydada sağlamıyor. Birde kan sulandırıcı iğneye başladım. Yine buna şükür bebeğimiz için herşeye katlanıcaz napalım
Oziss Nuran7043 Zor geçiyormuş canım inşallah fazla uzun sürmez. Tabi katlancaz onlar bizim canlarımızzzz 🙂
Nebiyeee Nuran7043 canım meraba bende 13+5 haftalik hamileyim onceden 1 dusugum var kan sulandirici igne kullaniyorum etrafimdakiler igne kullananlarin cok dikkat etmesi lazim filan diyolar sizin gebeliginiz nasil geciyo
__Yusufberaninannesi__ [bilinmeyen] bizim de oğlumuz gelecek inşallah 💗 Gözünüz aydin hadi inşallah. 18 +2 deyiz bizde
Nuran7043 Nebiyeee iğneye daha 2 gün oldu başlayalı. Çok şükür gebelik konusunda mide bulantısı dışında bi sıkıntım yok. İğnede küçük birşey zayen ama çok yakıyor. Sizinde öylemi